Ken je het Hype House nog? Dit nieuwe liedje onthult het drama achter het huis

Celebs door Maya Luz

Na jaren stilte lijkt het erop dat de influencers die onderdeel waren van het Hype House eindelijk klaar zijn om zich uit te spreken over het drama dat zich daar heeft afgespeeld. Oud Hype House lid en zanger Alex Warren brengt een liedje uit over zijn tijd in het content huis. Dit moet je erover weten.

Lees ook: Deze TikTok bruiloft veroorzaakte een hoop drama

Wat was het Hype House ook alweer?

Het Hype House was een content huis, ofwel een huis waar veel influencers in samenwoonden om content te maken. Het huis werd opgericht in december van 2019. Veel bekende influencers zijn onderdeel geweest van het huis waaronder Addison Rae, de D'Amilio zusjes en Lil' Huddy. De leden van het huis woonden in een grote villa waarin ze samen de hele dag door TikToks maakten. Er is zelfs een documentaire over het content huis gemaakt door Netflix.

Alex Warren spreekt zich uit over het Hype House in nieuw liedje

Een van de ex-leden van het Hype House is Alex Warren. Hij en zijn vrouw Kouvr maakten tot 2022 onderdeel uit van het content huis. Toen ze vertrokken gaven de twee aan dat ze het huis verlieten om door te gaan met het volgende hoofdstuk van hun leven. Toentertijd gaven ze aan nog steeds bevriend te zijn met alle leden van het huis. In interviews gaf Alex later aan dat alles niet perfect verliep in het huis. Zo verdiende de eigenaar van het content huis, Thomas Petrou, veel meer geld aan het huis dan alle influencers die er woonden. De influencers zelf verdienden zelfs helemaal niks aan het huis, alleen aan samenwerkingen die ze zelf deden met merken. Heel veel meer kon Alex niet vertellen over wat er precies gebeurde achter de schermen omdat hij een NDA had ondertekend. Een NDA is in 'non-disclosure agreement'. Dit is dus een contract wat ervoor zorgt dat de persoon die hem ondertekend zijn mond houdt over een specfiek onderwerp, in dit geval het Hype House. Maar nu lijkt het erop dat het contract is verlopen aangezien Alex binnenkort een nieuw nummer uitbrengt genaamd 'Burning Down'.

@alexwarrenism

In zijn nieuwe nummer zingt hij de volgende tekst: “You knew the house was burning down, I had to get out.” Later in het nummer zingt hij “You lead your saints and sinners and fed them lies for dinner.” Hierdoor dachten fans al snel te weten dat het nummer over het content huis gaat. Alex Warren heeft dit sindsdien ook bevestigd tijdens optredens en op TikTok. Het volledige nummer zal te beluisteren zijn wanneer Alex zijn debutalbum uitkomt op 27 september.

@alexwaarren