Deze TikTok bruiloft veroorzaakte een hoop drama

Celebs door Maya Luz

Wanneer twee influencers met elkaar trouwen is dat natuurlijk een groot gebeuren op het internet. De bruiloft van Alex Warren en Kouvr Annon zorgde voor een prachtige video op TikTok waar we allemaal een traantje bij moesten laten. Maar helaas was er ook drama. Zo zit dat.

Lees ook: Dit moet je zien: Kamala Harris wordt TikTok meme

De bruiloft van Alex en Kouvr

Alex en Kouvr zijn een stel influencers die gezamelijk ongeveer 40 miljoen volgers hebben. Het stel was samen te zien in de documentaire Hype House op Netflix in 2022. Ze filmen dus best veel van hun leven, maar toch houden ze sommige dingen ook liever privé, zo bleek na hun bruiloft. Een influencer die te gast was bij de bruiloft, Lilah Gibney, ging namelijk iets te ver. Zij besloot om een vlog te maken tijdens de bruiloft en deze te posten voordat het bruidspaar zelf kon posten over hun bruiloft. Yikes. Bij de bruiloft werd het duidelijk gemaakt aan de gasten dat filmen tijdens de ceremonie niet was toegestaan, dit is waar Gibney momenteel ook veel negatieve reacties op krijgt. Gibney kreeg veel haat nadat een andere influencer, Mattie Westbrouck, een video had gepost waar werd gezegd dat die het niet begreep waarom iemand een vlog zou maken van andermans bruiloft. Het stel was het hier blijkbaar mee eens, Kouvr heeft de video zelfs herplaatst op haar eigen account.

@jayandmackfilms

Het TikTok drama

Het internet is flink boos op Gibney. Comments onder haar posts op TikTok zijn vooral negatief en noemen haar 'entitled' voor het feit dat ze de regels van de bruiloft overtrad. Daarnaast is er online een consensus ontstaan over het feit dat het bruidspaar de eersten zouden moeten zijn die iets posten over hun bruiloft. Als gast zou je dus hierop moeten wachten voordat je je eigen foto's en filmpjes online zet. Vooral als het om foto's van de bruidsjurk gaat zou het aan de bruid moeten zijn om deze als eerste te posten. Gibney heeft de video van de bruiloft inmiddels verwijderd van haar YouTube kanaal na alle negateive reacties.

Sinds de bruiloft heeft het stel er veel over gepost. En we zijn hier erg blij mee aangezien het een prachtige ceremonie was. Gibney besloot om ook te blijven posten ondanks de negatieve aandacht die ze kreeg. Ze heeft ook een video gemaakt over het drama waarin ze zei dat ze iedere dag van haar leven vlogt en dat die dag dus ook geen uitzondering was. Daarnaast zei ze dat ze er niet van bewust was dat het niet netjes was om zelf over de bruiloft te posten voordat het bruidspaar dit deed. "There is no influencer wedding rule book."

@arianna_lillie