Zien! Deze bekende acteurs zien we in Gooische Vrouwen

Media door Zita

Wij hebben met koeienletters in onze agenda staan dat 27 oktober het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen te zien is. We zijn dus al aan het aftellen en tot die tijd zien we hier en daar al wat beelden en nieuwtjes voorbijkomen. Eerder lieten we de eerste beelden zien, maar nu is ook bekend welke bekende acteurs (naast de originele cast) nog meer te zien zijn in het nieuwe seizoen. Yes!

Acteurs Gooische Vrouwen

Oké, als je onder een steen hebt geleefd, even een kleine opfriscursus. Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen die leven in jawel, Het Gooi. De serie was vanaf 2005 te zien en er kwamen vijf seizoenen. Ook zijn er twee films en nu is het tijd voor het zesde seizoen.

Een aantal mensen van de originele cast zien we terug in het nieuwe seizoen. Natuurlijk de vier Gooische vrouwen, gespeeld door Linda de Mol, Susan Vissen, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk. Ook lieten we al weten dat Peter Paul Muller (Martin Morero), Yari (Alex Klaassen), dokter Rossi (Derek de Lint) en tante Cor (Beppie Melissen) te zien zijn in het nieuwe seizoen. Maar welke andere (bekende) acteurs zien we nog meer terug in het nieuwe seizoen?

Lees ook: Omg! De eerste beelden van Gooische Vrouwen zijn nu te zien

 

Nieuwe acteurs

Vlinder, de dochter van Anouk, wordt gespeeld door Eefje Kruijtzer en Tommy van Lent speelt de rol van Remy Morero. Ook zien we nieuwe personages in de serie. Zo krijgt Roelien een nieuwe buurman genaamd Otto, gespeeld door Kasper van Kooten. En er is meer dan dat: Teunie de Brouwer speelt de rol van de blonde Kimberly en Robert de Hoog speelt Dennis, de tourmanager van Martin Morero. Daarnaast zien we Yannick Jozefzoon, Hajo Bruins, Guy Clemens en Mike Boddé ook terug in het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen.

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen te zien is

Wat kunnen we verwachten?

In het nieuwe seizoen kunnen we weer een hoop liefde, drama en humor verwachten. Will Koopman, de regisseuse van de serie, liet eerder weten dat het ‘oude gevoel’ van de serie weer helemaal terugkomt. Alle draaidagen zitten er inmiddels op en dat betekent dat de serie klaar is om bekeken te worden aan het einde van oktober. De eerste beelden lieten we al zien, maar om je nog eens een voorproefje te geven, zie je ze nog eens hieronder.

@videolandnl