Omg! De eerste beelden van Gooische Vrouwen zijn nu te zien

Media door Zita

Als je net als wij zo’n gigantisch grote fan bent van Gooische Vrouwen, dan heb je vast al in koeienletters in je agenda staat wanneer het nieuwe seizoen te zien is (hint hint, dat is 27 oktober). We zagen al wat backstage beelden voorbijkomen, maar Videoland deelt nu ook de eerste beelden van de serie zelf. En die wil je zien!

Eerste beelden Gooische Vrouwen

Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Ze zijn stuk voor stuk onze queens en ze zullen dan ook de show stelen tijdens het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen. Wat de verhaallijnen precies zullen zijn, weten we nog niet, maar het belooft een spektakel te worden. Videoland heeft nu de eerste beelden gedeeld van de serie, en ja hoor, de personages zijn weer helemaal in character. We zien namelijk Cheryl, Claire, Anouk en Roelien ouderwets op de bank zitten bij Dokter Rossi, en zoals we het zien, zijn ze geen steek veranderd in hun karakter.

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen te zien is

De tekst gaat verder onder de video

@videolandnl

Acteurs

Niet alleen de iconische Gooische Vrouwen zien we natuurlijk terug in de serie, ook andere spraakmakende personges komen weer terug. Zo is Martin Morero ook weer onderdeel van de serie en Yari, Dokter Rossi en Tante Cor zien we ook weer terug. Helaas zien we Evert natuurlijk niet terug, want die overleed in de laatste film. Wie we nog meer terugzien, is nog een verrassing. Zo weten we bijvoorbeeld wel dat er een oproep was gedaan voor de rol van Vlinder, de dochter van Anouk, dus zij wordt niet gespeeld door de originele actrice. Of de dochter van Claire en de dochters en zoon van Evert en Willemijn te zien zijn, is ook nog een raadsel.

Oude gevoel

Eerder schreven we ook over Will Koopman, de regisseuse van de serie, die vertelde dat het ‘oude gevoel’ van de serie weer helemaal terugkomt. De tweede bioscoopfilm verscheen alweer tien jaar geleden in de bios, dus het was dan ook de hoogste tijd dat er een nieuw seizoen komt. De opnames zijn nu allemaal afgerond en we kunnen genieten van de serie vanaf 27 oktober. Lies Visschedijk vertelt in haar podcast Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op dat ze de draaidagen enorm gaat missen. De serie is dan te zien op Videoland.

Lees ook: Oeh! Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman verklapt over nieuw seizoen: "oude gevoel komt terug"