B&B Vol Liefde-Els onthult hartverscheurend verlies: ‘Verloor mijn moeder en man binnen 5 dagen’

Media door Alyssa

Dankzij B&B Vol Liefde zijn we allemaal gaan houden van Els. De vrouw die bij RJ op bezoek kwam in Schotland en daar helemaal in het decor opging. Hoewel Robert Jan Els tijdens B&B Vol Liefde naar huis stuurde om haar te 'beschermen' (yeah right, RJ), is Els inmiddels zelf uitgegroeid tot een social media queen. Dankzij haar Instagram leren we Els steeds beter kennen en nu doet ze een pijnlijk boekje open over haar verleden.

B&B Vol Liefde-Els deelt haar verdriet op Instagram

Via een Q&A op Instagram deelde Els een vraag met haar volgers: "WhatEls wil je weten van WhoEls?" Hierop stroomden de reacties binnen. Een van haar volgers was benieuwd naar het liefdesleven van de B&B Vol Liefde-ster, waarop Els antwoordde: "Dit is heel privé. Maar, long story short: mijn twee dochters zijn uit een eerste huwelijk van bijna 20 jaar. Ik ben in 2014 voor een tweede keer getrouwd en hij is in 2018 overleden. Dit is het enige wat ik erover kwijt wil. Weduwe dus..."

Moeder en man binnen vijf dagen verloren  

En hoewel Els deze vraag respectvol maar kort beantwoordde, geeft ze nu meer prijs over haar verleden. "Bijna zes jaar geleden heb ik mijn moeder en man binnen vijf dagen verloren", tikt ze bij een foto van zichzelf in badkleding op Instagram. 'Een heftige periode', zoals ze het zelf omschrijft. "Sindsdien heb ik een jasje uitgedaan, qua volume."

Els embraces life to the fullest

"Ik ben blij dat ik lig voor zo'n badpakfoto. Niks mis met mij hoor, ik mag zeker niet klagen. Maar zodra ik opsta krijgt mijn lichaam (lees: huid) met de wet van de zwaartekracht te maken. Oftewel: Alles zakt naar beneden. Ik hoor jullie denken: Els, misschien toch ook een leeftijdsdingetje? Ja, absoluut, maar… Els don't give a… Daarom probeer ik alles uit het leven te halen, want morgen kan alles in één keer anders zijn."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Facts over Els 

Dat klinkt verdrietig, maar gelukkig heeft Els ook veel vrolijke en leuke feitjes om te delen! Ze is een trotse mama van twee dochters van 32 en 31 jaar oud, en volgens Els zijn ze niet alleen leuk, maar HEEL leuk. Hoewel Schotland niet haar favoriete vakantiebestemming is, houdt ze dus enorm van de Alpen en van Zuid-Afrika. Onze lange queen is maar liefst 1,83 meter en heeft in een eerder leven als stewardess bij KLM gewerkt. Els kijkt met een positieve blik naar haar leven en beschouwt alles wat ze heeft meegemaakt als waardevolle leermomenten. Haar muzieksmaak is heerlijk veelzijdig: van dansmuziek tot klassieke stukken, zolang ze maar kan bewegen op de muziek. En wat betreft haar favoriete cuisine? Els houdt van Aziatische, Italiaanse en Hollandse keukens – en wellicht heeft ze de liefde voor wild uit Schotland van Robert Jan overgenomen. Daar is ze namelijk ook dol op!

Lees ook: Debbie doet boekje open over B&B Vol Liefde-Malgosia: 'Zag een andere kant van haar'