Debbie doet boekje open over B&B Vol Liefde-Malgosia: 'Zag een andere kant van haar'

Media door Alyssa

Onze favoriete B&B Vol Liefde-deelnemer Debbie de Jong heeft niet alleen haar grote liefde gevonden dankzij het programma, maar ze heeft nu ook een mega-coole carrièrestap gezet! Debbie schrijft namelijk een column voor LINDA. en deelt daar haar frisse kijk op alles wat er gebeurt in het ultieme liefdesprogramma.

Debbie zet Malgosia in de spotlights

Samen met haar vriend Paul kijkt Debbie nu zelf naar de afleveringen van B&B Vol Liefde. In haar nieuwste column deelt ze een flinke dosis feel-good vibes en haar frisse kijk op de huidige deelnemers. Deze week heeft Debbie Malgosia in de spotlights gezet.

Lef en liefde 

Debbie begint haar stukje met een mega spannende aankondiging: haar boek Lef, Liefde, Levenslust is in de maak! De titel klinkt volgens haar echt als een ode aan de dappere B&B-eigenaren van dit seizoen. Zoals Anja bijvoorbeeld, die op haar zeventigste op tv zei dat ze nog weleens zou willen zoenen. ‘Heerlijk!’ vindt Debbie. Wat betreft de liefde, Debbie vindt Mike en Noor het beste voorbeeld. ‘Zal hun romance blijven bestaan of is wat we tussen hen zien gebeuren slechts een korte flirt?’ vraagt ze zich hardop af. Over levenslust zegt Debbie dat het programma dat nog een beetje mist, al is er zeker veel lust in de lucht – en dan vooral een beetje ondeugend! Ze verwijst naar Malgosia, die met een knipoog een geheimpje over een wilde nacht met Albert in Spanje verklapte. "Wat zou er toch achter haar woorden schuilgaan?" vraagt Debbie zich af.

Geen levenslust maar lust 

Na de feestelijke avond bij Albert heeft Debbie Malgosia vanuit een nieuw perspectief bekeken. "Voor de feestelijke avond bij Albert had ik Malgosia één keer eerder gezien", vertelt ze. "Ik vond haar toen heel vriendelijk en stoer omdat ze zich had opgegeven voor het programma. Maar zodra Joyce verscheen, zag ik een andere kant van de zachtaardige Malgosia."

Bewondering voor B&B Vol Liefde

Debbie eindigt haar column met een hoop bewondering voor de makers van B&B. "Het is zo cool hoe ze van het echte leven van gewone mensen zo’n spannende soap maken", schrijft ze.

Malgosia 

En dan nog even een juicy update over Malgosia! Volgens RTL Boulevard heeft ze tien maanden in de gevangenis gezeten, vermoedelijk vanwege drugshandel. En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt ze ook nog een zoon te hebben en met hem financieel betrokken te zijn in een ingewikkelde zaak. Oeps!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is iets gebeurd'