Slecht nieuws voor fans: seizoen 5 van You is de allerlaatste

Media door Anne-Fleur

Het nieuwe seizoen van You komt eraan! De mega populaire en disturbing serie met Penn Badgley (Dan Humphrey van Gossip Girl) krijgt een vijfde reeks. Helaas voor fans is dit wel de allerlaatste die we nu kunnen verwachten... We hebben alle details voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Bingen: Er komen nog twee seizoen van Squid Game

Seizoen 5 van You

Na het kijken van het vierde seizoen zijn we natuurlijk verschrikkelijk benieuwd hoe het verder gaat. We kunnen dan ook echt niet wachten op seizoen 5 van You. In maart 2023 werd bevestigd dat er een nieuw seizoen zou komen, die tevens ook de allerlaatste is. *snik* In de afgelopen tijd hebben Penn Badgley en de rest van de cast het seizoen gefilmd (zo zagen we al eens voorbijkomen in video's op TikTok). In een interview met IndieWire zei de acteur dat het voelde alsof ze "nog een seizoen" moesten doen. "Ik denk dat Joe needs to get what's coming to him, en nu kan hij harder vallen doordat hij al die macht en rijkdom heeft."

Wat kunnen we verwachten?

Wat er allemaal staat te gebeuren in de vijfde reeks, dat weten we natuurlijk nog niet. Maar nu Joe zijn serial killer self heeft omarmt kan er maar weinig goeds van terechtkomen... Door Kates PR is Joe een celeb geworden, dus of hij nog weg kan komen met zijn messy murders dat is nog maar de vraag. Daarnaast heeft hij ook een boekwinkel gekocht en het kan maar zo zijn dat daar weer zo'n griezelige kelder zal zijn.

Bekende gezichten

Omdat Joe steeds probeert te ontsnappen aan the mess he made, zien we steeds een nieuwe cast voorbijkomen in de voorgaande seizoenen. Echter is hij nu weer terug in New York, dus zullen we een aantal bekende gezichten gaan zien. Boekwinkel maatje Ethan (Zach Cherry), en zijn oude buur Paco (Luca Padovan) bijvoorbeeld. Ook zien we Charlotte Ritchie, die Joe's lover Kate speelt, terug in seizoen 5 van You.

Releasedatum seizoen 5 You

Helaas is nog niet bekendgemaakt wanneer het vijfde seizoen dan ook echt online gaat komen. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk, maar met Netflix weet je het maar nooit. Als de serie meegaat met de flow van voorgaande seizoenen, dan verwachten we dat het seizoen aan het einde van de zomer te zien is. Voor nu is het nog even afwachten en heb je nog even de tijd om de serie (opnieuw) te gaan bingewatchen.