Dit zijn de eerste deelnemers van Expeditie Robinson 2024

Media door Alyssa

Op 1 september gaat Expeditie Robinson eindelijk weer van start en oh, wat hebben we er zin in! Tijdens deze warme zomer kunnen we ons voorbereiden op een gloednieuw seizoen van ons favoriete survivalprogramma. Dit seizoen zullen BN'ers opnieuw hun overlevingsvaardigheden testen en strijden voor de felbegeerde titel van ultieme Robinson.

RTL maakt eerste namen Expeditie Robinson 2024 bekend

RTL heeft vandaag de eerste drie kandidaten bekendgemaakt! En geloof ons, ze zijn echt fabulous! Marijn Kuipers is de eerste naam die RTL onthult. Je kent Marijn misschien van haar optredens als presentatrice bij RUMAG of van haar avonturen in de populaire YouTube-serie Roadtrippers van StukTV. En als klap op de vuurpijl is ze nu dus ook de nieuwe vriendin van Dave Roelvink! Hoe leuk is dat?

Timor Steffens in Expeditie Robinson 

Dan hebben we Timor Steffens, een internationale danssensatie die met sterren als Michael Jackson en Chris Brown heeft gedanst. Met zo’n indrukwekkend dansverleden zullen we ongetwijfeld een showstopper zien tijdens de uitdagingen van Expeditie Robinson.

Ouassima Tajmout in Expeditie Robinson 

De derde naam op de lijst is Ouassima Tajmout. Ouassima is een bekend gezicht op de radio bij FunX en heeft eerder deelgenomen aan Special Forces VIPS. Met haar ervaring in de media en haar veerkracht in uitdagende omstandigheden, belooft ze een sterke en veelzijdige deelnemer te zijn.

Overige deelnemers 

Wie de overige deelnemers zijn en welke verrassingen de makers nog in petto hebben, blijft nog even een mysterie. Maar één ding is zeker: het wordt weer een seizoen vol spanning, drama en verrassingen!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Dave Roelvink <3 Marijn Kuipers 

De geruchten over een nieuwe liefde in Dave Roelvink zijn leven zijn gisteren officieel bevestigd! Dave vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat hij samen is met Expeditie Robinson-kandidaat Marijn Kuipers. “Ja, we zijn een stel”, zei Dave. “Meer heb ik er niet over te zeggen.” Het is overigens niemand minder dan Dave zijn vader Dries die ervoor gezorgd heeft dat Dave er niet meer onder uit kan. Dries zei namelijk donderdagochtend tegen Shownieuws dat het erop begint te lijken dat ze er een nieuw familielid bij krijgen. Cute!

De Bachelor

Hé, maar wacht even! Dave zou toch misschien de nieuwe Bachelor worden? Hij heeft namelijk eerder aan Linda.nl verteld dat hij was benaderd voor het programma. “Ik weet het niet echt,” zei Dave, die twijfelde of hij wel aan zo'n programma moest meedoen. “Ik houd mijn privéleven privé en mijn kind ook weg van tv. Dus ik weet niet of een vrouw die zich voor zoiets opgeeft, goed bij mij zou passen.”

Lees ook: Donny Roelvink onzeker na teelbalkanker: "Mijn lichaam voelde gewoon anders"