B&B Vol Liefde-Els doet schokkende onthulling over haar leven

Media door Alyssa

Els heeft haar koffers gepakt en is naar het betoverende Schotland gereisd in de zoektocht naar de liefde, zoals we zien in B&B Vol Liefde. Daar hoopt ze ‘oude kakker’ Robert Jan beter te leren kennen. Het lijkt erop dat Els zich helemaal thuis voelt bij Robert Jan en zelfs wat vlinders in haar buik heeft. Geen wonder, want haar laatste grote liefde ligt al een tijdje achter haar. Na een ingrijpend hoofdstuk in haar leven, is ze helemaal klaar om haar hart weer open te stellen en liefde te omarmen.

Lees ook: Kijkers maken zich zorgen om Els uit B&B Vol Liefde: "Dit wordt onnodig pijnlijk"

B&B Vol Liefde-Els is een weduwe 

Maar wacht even... wat weten we eigenlijk over Els haar liefdesleven? In B&B Vol Liefde houden ze het allemaal een beetje geheimzinnig, maar gelukkig is Els wat meer open op Instagram. Via een Q&A kwam aan het licht dat Els eigenlijk een weduwe is. In 2018 verloor ze haar man. Heftig verhaal, maar onze stoere Els wil er verder niet te veel over kwijt. Ze zegt alleen het volgende: "Long story short: mijn twee dochters zijn uit een eerste huwelijk van bijna twintig jaar. Ik ben in 2014 voor een tweede keer getrouwd en hij is in 2018 overleden. Dit is het enige dat ik erover kwijt wil. Weduwe dus."

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

B&B Vol Liefde Els

Facts over Els 

Dat klinkt verdrietig, maar gelukkig heeft Els ook veel vrolijke en leuke feitjes om te delen! Ze is een trotse mama van twee dochters van 32 en 31 jaar oud, en volgens Els zijn ze niet alleen leuk, maar HEEL leuk. Hoewel Schotland niet haar favoriete vakantiebestemming is, houdt ze dus enorm van de Alpen en van Zuid-Afrika. Onze lange queen is maar liefst 1,83 meter en heeft in een eerder leven als stewardess bij KLM gewerkt. Els kijkt met een positieve blik naar haar leven en beschouwt alles wat ze heeft meegemaakt als waardevolle leermomenten. Haar muzieksmaak is heerlijk veelzijdig: van dansmuziek tot klassieke stukken, zolang ze maar kan bewegen op de muziek. En wat betreft haar favoriete cuisine? Els houdt van Aziatische, Italiaanse en Hollandse keukens – en wellicht heeft ze de liefde voor wild uit Schotland van Robert Jan overgenomen. Daar is ze namelijk ook dol op!

Lees ook: Debbie doet boekje open over B&B Vol Liefde-Malgosia: 'Zag een andere kant van haar'