Cuteness overload: B&B Vol Liefde-Kia vindt nieuwe liefde tijdens de reünie

Media door Alyssa

Kia uit B&B Vol Liefde is misschien niet in de prijzen gevallen met surfdude Mike, maar ze is nu weer helemaal back in the game. En raad eens? Ze heeft iemand ontmoet tijdens de reünie van de show. Talk about meant to be! 

Mike who? Kia's DM ontploft

Kia vertelde in een interview met Realitea dat haar DM's echt ontploffen sinds haar deelname aan B&B Vol Liefde. Van liefdesverzoeken tot - wait for it - verzoeken voor voetfoto's. Maar onze girl is niet op die onzin ingegaan hoor. Behalve dan voor die ene speciale iemand die ze tijdens de reünie heeft ontmoet! "Ik ging samen met een vriendin de reünie van B&B Vol Liefde kijken bij een heel leuke tent in Amsterdam. Wij zaten buiten en op een gegeven moment kwam deze heel leuke vent voorbij en die ging gewoon een gesprek met me aan. We hebben een paar zinnen uitgewisseld en hij liep weg."

Hallo nieuwe vlam

Kia's nieuwe crush is totaal anders dan Mike, maar dat is precies wat ze zoekt. Ze wil graag wat anders proberen qua types waar ze normaal op valt. En wij zeggen: you go girl! Stap uit je comfortzone en ga ervoor.

De liefde is nog pril, maar veelbelovend

Oké, laten we niet te hard van stapel lopen. Kia en haar nieuwe vlam hebben nog maar twee dates gehad. Maar, iedereen moet ergens beginnen toch? En wie weet, misschien is dit wel het begin van iets moois.

Geen fairplay 

Als Kia overigens terugkijkt naar haar deelname in B&B Vol Liefde, dan heeft ze het gevoel dat ze nooit echt een eerlijke kans heeft gekregen bij Mike. Toch is ze niet boos op hem: "Ik wist dat hij een zware periode doormaakte. Ik kan niet meer van iemand vragen dan hij kan geven. Boos ben ik niet."

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft niet bepaald een overvloed aan romantiek opgeleverd. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan en Suzanne, en Albert en Joyce nog samen. De rest van de koppels heeft het niet gered, maar gelukkig hoeven de meesten deze winter niet alleen onder een dekentje te Netflixen. Mike heeft buiten het programma de liefde gevonden, al houdt hij de identiteit van zijn gelukkige partner graag voor zichzelf. Ook Iris heeft in Griekenland haar hart verloren aan een Duitse adonis. Volgens haar beleven ze samen veel spannende nachten tussen de lakens, maar dat is wel afhankelijk van wanneer hij in Griekenland is, aangezien ze een latrelatie hebben.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia smeert elke dag roomboter op haar gezicht: dit is waarom