B&B Vol Liefde-Malgosia smeert elke dag roomboter op haar gezicht: dit is waarom

Media door Zita

De skincare trends vliegen ons om de oren. Van SPF tot nachtcrèmes tot scrubs, tegenwoordig hebben we het volgens TikTok allemaal nodig. Malgosia is het hier absoluut niet mee eens en volgens haar heb je maar één product nodig voor een stralende huid: roomboter.

Roomboter als beautygeheim

Malgosia vertelt dat zij geen ‘overhypte beautyproducten’ gebruikt. Ze vertelt in een interview met VROUW dat ze in Polen vlakbij een bos woont en gewoon haar eigen kruiden gebruikt. Ze trapt dan ook niet in de beautyreclames en neemt liever de touwtjes zelf in handen. : "Ik maak van brandnetels en roomboter mijn dag- en nachtcrème. De boter maak ik van zelfgeklopte geitenmelk. Ik badder er zelfs in, net zoals Cleopatra. Zij stond bekend om haar prachtige huid en nam regelmatig een bad van geitenmelk,” vertelt ze. Ze heeft een stralende huid als je het ons vraagt, dus haal die ingrediënten maar vast in huis.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'

Geen kraanwater

En dan is er nog iets wat behoort tot Malgosia haar beautygeheimen. Ze weigert namelijk om kraanwater in Nederland te drinken. In Polen heeft zij haar eigen bronwater dat rechtstreeks uit de bergen komt en het drinken hiervan behoort ook tot de schoonheidsrituelen. Misschien moeten we dus toch maar ons water in de supermarkt kopen?

Malgosia en Albert

De Poolse deed afgelopen seizoen mee aan B&B Vol Liefde om de liefde te vinden. Ze ging op bezoek bij Albert in Spanje. Waar ze wel een kortstondige liefde voelde voor Albert en er zeker gevoelens bij kwamen kijken vanaf haar kant, was dit voor Albert voornamelijk lust. Albert eindigde uiteindelijk met Joyce. Het leek er even op de Malgosia met Peter was geëindigd (een liefdeslogee van Iris in Griekenland), maar ook dit is geen echte relatie.

Lees ook: Oops! Malgosia legt uit waarom ze de uitkomst van B&B Vol Liefde al verklapte

Realityserie

Ook ging het in de wandelgangen rond dat er misschien een realityserie met Malgosia komt. Het is duidelijk dat ze nog niet klaar is met haar fame in Nederland. Ze overwoog het namelijk zelfs om zich op te geven als B&B-eigenaar voor het volgende seizoen van B&B Vol Liefde. De meningen over haar prime time in de spotlights zijn nogal verdeeld, want de één krijgt geen genoeg van haar en de ander ziet haar liever niet meer terug. Als je het ons vraagt, krijgen wij geen genoeg van deze Poolse queen.