Oops! Malgosia legt uit waarom ze de uitkomst van B&B Vol Liefde al verklapte

Media door Alyssa

Het is bijna zover: de B&B Vol Liefde reünie komt morgen online op Videoland! Televisiekijkers moeten nog even geduld hebben tot overmorgen, maar één ding is al zeker: het is niets geworden tussen Peter en Iris. Maar wait for it... er is wel liefde ontstaan tussen Peter en Malgosia dankzij een ontmoeting tijdens de opnames van de reünie.

Relatie-aankondiging vóór B&B Vol Liefde reünie

Peter en Malgosia kondigden hun relatie dit weekend al aan, nog vóór de reünie aflevering. Maar waarom kon dit grote nieuws niet even wachten? Malgosia deelde zelfs op Instagram hoe zij Peter een kans heeft gegeven, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Dus: Bye bye staartje en hello tandarts.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Peter lekt opnieuw een geheim: 'Niemand gaat raden hoe dit afloopt'

Timing roept vragen op

De timing van hun relatie onthulling is bijzonder te noemen, want RTL heeft nog steeds een mediastop voor de kandidaten. Tijdens een Q&A op Insta werd Malgosia gevraagd waarom ze hun relatie zo vroeg bekend hebben gemaakt. Een volger merkte op: "Je hebt je toch aan regels van geheimhouding te houden over B&B Vol Liefde tot na de uitzendingen?" En Malgosia gaf hier een bijzondere verklaring op. "We waren niet meer te zien in de laatste aflevering." Maar wacht even... dat lijkt niet helemaal te kloppen met de realiteit. Peter is namelijk nog steeds volop te zien in de laatste afleveringen van B&B Vol Liefde. 

Wat gaat er gebeuren in de reünie?

Dus wat betekent dit allemaal voor de reünie-aflevering? Gaan we eindelijk meer te weten komen over hoe deze onverwachte liefde is ontstaan? En welke kandidaten zijn er nog samen? En hoe zit het nou met die mediastop van RTL? Zoveel vragen, maar gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de antwoorden! Een ding is zeker: de reünie van B&B Vol Liefde wordt een mega spektakel met deze plottwist en misschien nog meer juicy liefdesverhalen! Dus grab die popcorn, sit back, en get ready voor alle tea die ongetwijfeld wordt spilled!

Mediastop 

Malgosia is overigens niet de eerste die de mediastop van RTL aan zijn laars lapt. Charlotte, die als tweede bij Mike op bezoek kwam, liet per ongeluk vallen dat geen van de dames uiteindelijk met de surfdude eindigt. Oops. Herinneren jullie je René nog? De goochelaar die in Griekenland op bezoek kwam? Nou, hij verklapte gewoon tijdens het programma dat hij in Nederland al een nieuwe vriendin had gevonden. En volgens hem was zij veel beter dan Iris, want zijn nieuwe vlam gaf hem ten minste wél te eten. Au! En dan is er nog Joyce, die misschien al een tipje van de sluier heeft opgelicht over hoe het afloopt tussen haar en Albert. Geen wonder dat RTL heeft besloten om alle deelnemers voorlopig een spreekverbod op te leggen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'