De luxe villa van de serie Power Couple staat te koop voor dit bedrag

Media door Maj

Elke donderdag kunnen we op Videoland genieten van een aflevering uit de serie 'Power Couple'. Hier strijden zeven bekende stellen tegen elkaar en gaan ze op onderzoek uit hoe goed ze elkaar nou echt kennen. In de serie voeren de koppels verschillende opdrachten uit en leven ze met elkaar in een luxe villa. Deze luxe 'Power Couple villa' staat ook gewoon te koop, hoe gaaf is dat? Op Funda wordt deze parel namelijk aangeboden voor maar liefst 19 miljoen.

De luxe villa

Ben jij ook zo benieuwd naar dit luxe 'stulpje'? Bekijk dan hier alle foto's van de villa op Funda. Je vindt hier ook een omschrijving van het huis,  waardoor we nu wel snappen waarom de koppels niet snel weg willen. Het huis is namelijk maar liefst 1.100 m² groot! Zoals op Funda beschreven: "Zeldzaam exclusieve, vrijwel nieuwe James Bond style villa met een vloeroppervlak van ca. 1.100 m² en met de juiste voiture op zo’n 10 minuten van Amsterdam en Schiphol. Dit eldorado met een ruim 100 meter brede oever aan de Vinkeveense Plassen is gesitueerd op bijna 10.000 m² eigen grond en compleet met botenhuis met guesthouse en last-but-not-least een 40 meter lang privé-strand met beachhouse." Yes, je leest het goed. Een eigen 40 meter lang privé-strand met beachhouse. Dat klinkt als een droom, right? Eerst wel even die 19 miljoen euro kosten koper bij elkaar weten te leggen.

Power Couple

We hoeven dus zeker geen medelijden te hebben met de power couples in deze prachtige villa. Maar wie bevinden zich tijdens de opnamens eigenlijk allemaal in de villa? De koppels die meedoen zijn: reality-ster Djamila en haar vriend Johannes, zangeres Eva Simons en Sebastiaan, Echte Meisjes In De Jungle deelneemster Vonneke Bonneke met haar vriend Davinio, Influencer Laura Ponticorvo en Ryan, Roy Donders: stylist van het Zuiden en Echte Meisjes In De Jungle deelneemster Michelle, Quentin van Ex On The Beach en vriendin Naomi bekend van Love Island en René en Annebel bekend van Temptation Island. Lees hier meer over de bekende koppels die meedoen aan het nieuwe Videoland-programma Power Couple.

De koppels nemen het tegen elkaar op in allerlei verschillende games die gaan over hoe goed ze elkaar echt kennen. Hiervoor kunnen ze geld inzetten op hun partner. Het gaat er dus ook om hoeveel vertrouwen ze in elkaar hebben. Hoe hoger het vertrouwen, hoe meer geld er wordt ingezet. De presentatie van de serie wordt gedaan door Monica Geuze en Valerio Zeno. Een heerlijk programma om naar te kijken, met een geweldige presentatieduo in de meeste luxe villa ever! Dat wordt bingewatchen...

Lees ook: Roxy Dekker reageert met nieuw liedje op haatreacties