Deze bekende koppels doen mee aan het nieuwe Videoland-programma Power Couple

Media door Zita

Op de socials zagen we hier en daar al wat dingen voorbijkomen over het nieuwe Videoland-programma Power Couple. Zo lieten Monica Geuze en Valerio Zeno weten dat zij dit nieuwe programma gaan presenteren. Sinds vandaag is ook bekend welke bekende koppels meedoen aan dit nieuwe programma. Lees snel verder, want wij vertellen het.

Power Couple

Aan het nieuwe programma dat op Videoland te zien zal zijn, doen zeven bekende koppels mee. Het doel van het programma? De bekende koppels die meedoen komen erachter hoe goed ze hun partner kennen. Zowel met fysieke als mentale uit uitdagingen gaan ze met elkaar de strijd aan. Niet zomaar, want ze zitten ook nog eens met z’n allen in hetzelfde huis. Als dat geen drama wordt..

De bekende koppels die meedoen aan dit programma zijn:

Laura en Ryan

Influencer Laura Ponticorvo is al negen jaar samen met haar partner Ryen de Reiger. Ze zijn dan ook onafscheidelijk en denken dat dit avontuur hen heel goed af zal gaan. Ze noemen elkaar dan ook echte soulmates en vinden dat ze een een sterk team vormen. “Met Ryan aan mijn zijde voel ik me gesteund in deze Power Couple strijd,” zegt Laura.

laura en ryan power couple

Roy en Michelle

Tot ieders verbazing wist Michelle het hart van Roy Donders te veroveren drie jaar geleden. Michelle won het laatste seizoen van Echte Meisjes In De Jungle en het is voor haar dus nog niet gedaan met de challenges. Dit koppel is vastbesloten om te laten zien waarom ze zo goed bij elkaar passen. “Het was natuurlijk heel bijzonder dat Michelle mijn hart sneller laat kloppen. Zo sterk als wij samen zijn, heb ik me nog nooit eerder gevoeld,” zegt Roy.

roy en michelle power couple

Djamila en Johannes

Ook Djamila (Real Housewives of Amsterdam) en Johannes zijn al een hele lange tijd samen, namelijk al negen jaar. Vanaf de eerste dag dat ze samen zijn, wonen ze al samen en zijn vanaf dat moment onafscheidelijk. “. “Wij voelen ons zeker niet te goed voor deze strijd en zijn zeker niet bang om een nagel te breken, maar wij zijn vastberaden om dit spel keihard te spelen".

djamila en johannes

Eva en Sebastiaan

Bij zangeres Eva Simons verwacht je misschien een grote macho, maar zoals ze zelf zegt heeft ze een zachte en gevoelige man aan haar zijde staan. Sebastiaan is niet alleen haar zakelijke partner, maar ook haar grote liefde. Ze hebben samen een dochtertje, Rosie. “We beschouwen ons absoluut als het nummer één Power Couple van bekend Nederland”, zegt Eva over hun deelname.

eva en sebastiaan power couple

Quentin en Naomi

Hoewel Quentin en Naomi nog niet zo lang samen zijn, beschouwen zij zichzelf wel écht als een Power Couple. “We zijn pas drie maanden samen en moeten nog veel over elkaar leren. Maar we kennen de basis en zullen bewijzen dat we een Power Couple zijn", deelt het stel.

quentin en naomi power couple

Annebel en René

Ook het Temptation-koppel Annebel en René waagt zich aan dit avontuur. Ze zijn al acht jaar samen en vormen een echt Power Couple volgens hen. Dit koppel dat veel in de gym te vinden is, kunnen tijdens dit avontuur hun spierballen goed inzetten. ““Wij gaan dit spel niet spelen om vrienden te maken. Ons enige doel is winnen. Wij zijn vuur-op-vuur samen, dus ook onderling zal het een harde strijd worden.”

annebel en rene power couple

Vonneke en Davinio

Vijf jaar geleden viel Vonneke (vonnekebonneke) voor Davinio. Inmiddels vormen ze een lief gezin met een zoontje van één jaar. Voor hen is zowel lachen als bekvechten dé basis voor een stabiele relatie. “Het is belangrijk om binnen je relatie vooral beste vrienden te zijn. In dit spel is het ook cruciaal om goed in de groep te liggen, en dat is ons wel toevertrouwd.”

vonneke en davinio power couple

Power Couple is vanaf 29 augustus te zien bij Videoland.