Huh? Thijz uit B&B Vol Liefde heette eerst helemaal geen Thijz

Media door Zita

Als je naar B&B Vol Liefde kijkt (en zo niet, je mist wat, dus wij raden je zeker aan om te kijken), dan weet je dat er weer bijzondere types voorkomen in het programma. Niet alleen gedragen sommige mensen zich soms nogal bijzonder, ook hebben sommigen een ‘bijzondere’ naam. Zoals Thijz, die een B&B heeft in Frankrijk. Maar is Thijz wel zo eerlijk over wie hij echt is? Nou, wat blijkt, Thijz houdt iets achter over zijn identiteit.

Let op: de laatste alinea van dit artikel bevat spoilers. Wil je nog verrast worden tijdens het kijken? Sla de laatste alinea dan over.

Thijz uit B&B Vol Liefde

Het is een naam die je niet veel voorbij ziet komen, Thijz. Het valt wel meteen op en het heeft iets ‘stoers’, precies wat bij hem past als persoon. Met zijn zware stem en dikke snor staan de naam Thijz dan ook op z'n lijf geschreven. Maar Thijz houdt een geheim achter voor de kijkers. Thijz heet eigenlijk helemaal geen Thijz..

Lees ook: ‘Tantra’-Walter uit B&B Vol Liefde doet boekje open: ‘Heb nog nooit een tantra retreat gegeven’

Echte naam van Thijz

Wat blijkt: deze stoere Thijz heeft helemaal niet zo’n eigenzinnige naam als iedereen dacht. Zijn echte naam is namelijk ‘Matthijs’, met een S dus in plaats van met een Z. Deze naam is dan misschien wel iets minder stoer dan Thijz, maar dat maakt het nog niet een minder stoer persoon. Sterker nog, het is juist wel stoer dat hij zijn naam heeft gewijzigd naar deze naam!

Deelnemers voor Thijz

Thijz heeft inmiddels twee vrouwen over de vloer gehad in het programma. Ammarie (wie overigens de zus van Paul is uit het vorige seizoen), kwam als eerste en die hield het tot nu toe het langste vol. Toch voelde Thijz niet de ultieme klik en wilde hij haar niet ‘in de weg laten lopen’ bij het leren kennen van de andere vrouwen. Ammarie voelde zich hier erg verdrietig over, maar pakte met opgeheven hoofd haar spullen. Ook het avontuur van Helena zit er alweer op. Zij was er niet lang en het kwam voor haar wel als een donderslag bij heldere hemel dat ze naar huis moest. Ze begreep wel waarom Thijz de klik niet voelde.

Het is nog even een verrassing welke vrouw als volgende op bezoek komt.

Lees ook: Albert uit B&B Vol Liefde heeft een steenrijke achtergrond door een bekend familiebedrijf