André Hazes Jr. gaat weer terug naar de afkickkliniek in Spanje

Media door Zita

Eerder zagen we in de documentaire over André Hazes Jr. dat hij een periode vol met verslavingen heeft meegemaakt. Om van deze verslavingen af te komen, ging hij naar een afkickkliniek in Spanje. Gelukkig is André alweer langere tijd clean, maar nu zien we dat hij op zijn Instagram-pagina deelt dat hij deze kliniek weer bezoekt, maar waarom?

Lees ook: André Hazes laat van zich horen na ophef "hoer-rel"

André Hazes Jr. naar afkickkliniek

In de video die André in zijn Story plaatst op Instagram vertelt hij dat hij onderweg is naar Spanje. Hij gaat dit keer niet voor zichzelf naar de kliniek, maar hij gaat op bezoek bij Rogier. Oké, wie is Rogier, horen we je denken? Rogier heeft André van zijn eigen verslaving afgeholpen. Ze hebben een speciale band en daarom heeft hij een paar dagen vrij om op bezoek te gaan bij Rogier. Ook wil hij de nieuwe afkickkliniek bekijken en heeft hij er twee dagen aan vastgeplakt voor zichzelf. Gelukkig gaat alles dus gewoon goed met Dré-tje.

In de video zegt hij het volgende: "Ik ga samen met mijn neef naar Spanje, want onze grote vriend Rogier, die grote kale man die mij van alles af heeft geholpen, heeft natuurlijk een prachtige kliniek waar ik zat".

Verslaving van André

Eerder verscheen er een Videolandserie over André waarin hij openhartig vertelt over zijn verslavingen. Zo vertelt hij dat hij verslaafd was aan drank en drugs en dat hij hier graag vanaf wilde. Inmiddels in André weer clean en zien we op zijn socials dat hij vooral veel aan het sporten is om op zijn gezondheid te letten. Lekker bezig dus!

Lees ook: Rachel Hazes onterfde André Hazes jr. en Roxeanne Hazes haalt uit naar haar moeder: “Altijd al paranoia vrouw geweest”

Akkefietje op het podium 

Iets meer dan twee weken geleden verscheen André op het podium en gebeurde hier een 'klein' akkefietje waarna hij wat uit te leggen had. Hij maakte namelikjk een grapje over zijn moeder Rachel Hazes. Niet zomaar een grapje, wat hij maakte haar uit voor "hoer". Oei.. Niet zo netjes, maar hierna liet hij ook van zich horen. Dré noemde zijn moeder namelijk niet letterlijk "hoer", maar het kwam door een liedje dat zijn vader André zong, 'Een vriend', waarin dit woord voorkomt. Hij hyped het publiek op door met z'n allen dit woord te roepen, waarna hij zei: "Hoe noem je mijn moeder?". Gewoon een grapje, dus.