Awww! B&B Vol Liefde-Mike doet ode aan zijn twee superhelden

Media door Alyssa

In B&B Vol Liefde volgen we surfer dude Mike, die onder de Spaanse zon op zoek is naar de liefde. Mike is klaar om zijn hart en huis open te stellen, al is dat best spannend voor hem. Hij heeft namelijk last van verlatingsangst, iets wat hij openhartig deelt in het programma. Ondanks zijn pittige jeugd lijkt zijn liefde voor zijn ouders alleen maar groter te zijn geworden.

De superhelden van Mike

Mike heeft op Instagram een schattige foto gepost met zijn ouders. We zien een jonge Mike samen met zijn moeder en stiefvader op een paard zitten. Bij de foto schrijft hij vol liefde: "Mijn twee superhelden". Cute!

Moeilijke jeugd 

Eerder vertelde Mike al over zijn moeilijke jeugd. "Ik heb een hele goede band met beide ouders", zei hij in een aflevering. Zijn biologische vader is helaas overleden en een jaar later kreeg zijn moeder kanker. Gelukkig ontmoette zijn moeder zijn stiefvader, die hij als een echte vader beschouwt. "Mijn biologische vader is overleden en een jaar later kreeg mijn moeder kanker. Na zes maanden heeft ze mijn vader ontmoet, die ik mijn vader noem. Ze zei toen tegen hem: ‘Als je weg wil, ga weg’. Maar hij bleef: hij is echt een superheld."

Ouders in B&B Vol Liefde

Samen met zijn stiefvader runt Mike een watersportbedrijf in Blanes. Zijn moeder heeft een gezellige beachclub dichtbij hun jetski-bedrijf. Mike vertelde in gesprek met Veronica Superguide dat zijn ouders zeker ook nog even in B&B Vol Liefde langskomen om kennis te maken met de vrouwen.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Geen contact met Mike

Eerder leek Charlotte de uitkomst van het avontuur van Mike te onthullen... "Ik heb enorm genoten van mijn tijd op de boerderij", zei ze enthousiast tegen RTL Boulevard. Met Noor heeft Charlotte nog altijd leuk contact, maar Mike spreekt ze niet meer. "Ik heb geen contact meer met Mike, niemand volgens mij... Maar ik ben wel helemaal oké met Mike." Oei! Uit de woorden van Charlotte zou opgemaakt kunnen worden dat zijn liefdesavontuur tijdens B&B Vol Liefde dus niet succesvol is geweest...

Mike laat niks los

Aran Bade van RTL Boulevard probeerde Mike al eens aan de tand te voelen over hoe zijn liefdesavontuur is afgelopen. Maar onze surfer boy hield zijn lippen toen stijf op elkaar. Al liet hij wel dit kleine beetje informatie los: "Ik ben heel gelukkig, ja. Ik kan niks meer zeggen, sorry". Oeh, dat klinkt veelbelovend! Maar als we op Charlotte haar woorden moeten afgaan, zou dit dus betekenen dat cupido na het programma raak heeft geschoten.

Lees ook: ‘Tantra’-Walter uit B&B Vol Liefde doet boekje open: ‘Heb nog nooit een tantra retreat gegeven’