Oei: Thijs Römer moet noodgedwongen zijn huis verlaten

Media door Zita

Thijs Römer heeft een bewogen periode achter de rug. Ongeveer anderhalf jaar geleden kwamen de eerste beschuldigingen over Römer binnen over online (seksueel) misbruik, zijn relatie met Igone de Jongh strandde en ook had hij niet genoeg geld om de schadevergoeding te betalen. En nu komt de volgende domper voor Thijs, want hij moet noodgedwongen zijn huis verlaten. Oei..

Woning Thijs Römer

Thijs woonde samen met zijn ex Igone in Zuiderwoude, maar deze woning moet hij verlaten. Begin 2023 woonde hij hier nog alleen. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter met een huur van 2250 euro. Dit huis staat nu te koop voor bijna 8 ton. Ook de makelaar bevestigt dat het huis inderdaad zonder huurder wordt verkocht. Dat betekent dus dat Thijs zijn stekkie moet verlaten.

Genoeg geld?

Noodgedwongen je huis verlaten is natuurlijk geen pretje. Als je een nieuwe plek vindt, is het geen probleem, maar heeft Thijs wel voldoende inkomen voor een nieuw huis en waar zal hij uiteindelijk wonen? Op dit moment heeft Thijs namelijk geen klussen meer wegens alle commotie wat er rondom hem is gebeurd. Ook kon hij de schadevergoeding van 13.000 euro niet betalen die hij kreeg opgelegd.

Lees ook: Oh! Thijs Römer heeft geen geld voor de schadevergoeding

Grensoverschrijdend gedrag

Thijs kreeg beschuldigingen van drie jonge vrouwen binnen over grensoverschrijdend gedrag. Hij zou dickpicks naar de vrouwen hebben verstuurd, om naaktfoto’s hebben gevraagd en voiceberichten hebben verstuurd waarin hij uitlegde hoe zij moesten masturberen. Hij vroeg dit dan in ruil voor een (figuranten) rol in de serie Moordvrouw. Römer heeft toegegeven dat hij een grens is overgegaan. Uiteindelijk is thuis niet in hoger beroep gegaan.

Lees ook: Chantal Janzen is helemaal klaar met Thijs Römer: "hij heeft mijn vriendin pijn gedaan"

Affaire

Ook in zijn relatie met Igone was Thijs niet altijd het lieverdje. Yvonne Coldeweijer liet weten dat Thijs zou zijn vreemdgegaan in 2019 met Noor de Groot (Queen of jetlags). Op dat moment had Thijs een relatie met Igone. Noor en Thijs zouden een kortstondige affaire hebben gehad. Noor de Groot had op dat moment een relatie met DJ Sander Kleinenberg. Hij wist van deze affaire, maar vond het niet waard om zijn huwelijk en kind voor de bus te gooien. Inmiddels zijn ook Noor en Sander niet meer bij elkaar.

Lees ook: Bevestigd: Thijs Römer ging vreemd met influencer Noor de Groot tijdens zijn relatie met Igone de Jongh