Zo zag B&B Vol Liefde’s Malgosia eruit in haar jongere jaren

Media door Maj

We kennen allemaal de spraakmakende Malgosia van B&B Vol liefde 2024. Met haar knalrode lippen, nagels en blonde lokken weet Malgosia dan ook meteen de show te stelen in het programma. Maar hoe zag Malgosia er back in the days eigenlijk uit? Ze.nl duikt in het archief van Malgosia haar instagram account en deed een spannende ontdekking. Zo zag B&B Vol Liefde’s Malgosia eruit in haar jongere jaren.

Malgosia haar B&B Vol Liefde avontuur

Malgosia heeft een nogal spraakmakend avontuur beleefd in het programma B&B Vol Liefde. De eerste dagen van haar B&B Vol Liefde avontuur leefde Malgosia in een sprookje samen met kasteelheer Albert. Letterlijk sprookje, want na een aantal dagen bleek de verliefdheid toch niet zo romantisch te zijn als we hadden verwacht. Nieuwkomer Joyce stond namelijk op de stoep en ondanks dat Malgosia en Albert de lakens hadden gedeeld, hield de liefde geen stand. Malgosia vertrok met een nogal nare nasmaak naar huis, maar had vooral heel veel zien om haar lieve dochter weer te omhelzen.

Ontdekkingen over Malgosia

Ook nadat Malgosia het programma had verlaten, kwamen er nog een aantal confessions omhoog. Zo bleek B&B Vol Liefde-Malgosia vast te hebben gezeten voor drugshandel, zou ze een half miljoen schuld hebben en heeft ze een 'verborgen' zoon. In het programma hoor je haar vaak over haar dochter praten, maar nu blijkt dat de Poolse kandidaat ook een zoon heeft die liever anoniem blijft. Een saai leven heeft onze Malgosia niet kunnen we wel stellen.

Zo zag B&B Vol Liefde’s Malgosia er vroeger uit

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe Malgosia er vroeger uitzag? Spoiler: we herkennen haar bijna niet meer terug. In onderstaande Instagram-post van Malgosia, of te wel Małgorzata, is te zien hoe ze haar jongere jaren doorbracht. What a beauty! Waar ze er nu elke dag picobello uitziet met haar extravagante glam look, ging ze hier voor een prachtige natural look. Ook valt het op dat Malgosia hier bruin haar heeft, in plaats van haar welbekende blonde lokken. Wij zijn fan!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Malgosia is eerder gespot in dit programma

Eerder lazen we al dat Malgosia heeft meegedaan aan het dating programma First Dates. Hierin maakte Malgosia het volgende bekend: "Ik ben Malgosia, mijn leeftijd zeg ik niet". Hoe oud Malgosia is op deze foto is dus niet bekend, maar één ding is zeker: ze ziet er prachtig uit! Herken jij Malgosia terug in de foto?