Zo zag albert van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Media door Anne-Fleur

We zijn al een tijdje onderweg met het vierde seizoen van B&B Vol Liefde. Waar kijkers groot fan zijn van de ene deelnemer, hebben ze juist veel commentaar op de ander. Je begrijpt het misschien al wel, we hebben het natuurlijk over de ietwat aparte kasteelheer Albert. Met zijn opmerkingen en soms awkward scènes in het programma is het weleens lastig om zonder braakneigingen te blijven kijken. Maar waar we toch wel heel benieuwd naar zijn, is hoe Albert van B&B Vol Liefde er vroeger uitzag. Lees gauw verder!

Lees ook: Zo zag Els van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Zo zag Albert van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Van de tinnen-mannetjes-sneer naar het 'pappie en mammie' gedoe met Joyce, soms worden we er kriegelig van wanneer het avontuur van kasteelheer Albert Diks op televisie verschijnt. Zijn B&B is dan natuurlijk wel prachtig en we zijn natuurlijk enorm benieuwd met wie hij eindigt. Albert doet zich af en toe voor als een ontzettende rokkenjager. Nou, met zijn opmerkingen geloven we dat ook wel. Hoe zag de 64-jarige, naar eigen zeggen, 'player' er vroeger uit?

Bert Visscher of Kees van der Spek?

Op het Instagram-account van LoveReality verschijnt er een bericht met twee foto's: Albert van nu en Albert van vroeger. Waar de kasteelheer op lijkt, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. “Lijkt op Bert Visscher”, schrijft iemand onder de foto. Weer een ander schrijft: “Lijkt Kees van der Spek! 😂 leuke vent!” Oordeel hieronder zelf!

Meer op Instagram

Jeugd

Albert werd geboren in Brabant. Alber groeide op met zijn broers en samen met zijn broers Rob, Mark en Pieter richtte hij de matrasgigant Beter Bed op in Uden. Quote500 laat weten dat hij tijdens de oprichting geen onderdeel was van het bedrijf, maar dat hij later instapte met een klein aandelenpakket. Een aantal jaar later verkochten de broers Beter Bed en gingen door met de andere matrasgigant Swiss Sense. Op latere leeftijd verhuist hij naar La Bisbal D'Empordà, een Middeleeuws dorpje nabij de Frans-Spaanse grens en koopt hier het kasteel dat hij omtovert tot viersterrenhotel. “Ik dacht: als ik ooit nog eens geld heb, ga ik een kasteel kopen. Toen was ik 36 en ben ik aan mijn droom begonnen,” vertelt hij. “Toen ik het kocht, was het eigenlijk niets. Ik dacht: hoe zal het eruitzien als er straks mensen rondlopen en de lampjes zijn aan? Dat zie ik nu iedere dag. Dat is te gek.”