Anja Verheij: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zita

Anja Verheij, ze heeft een chambre d'hotes in Biches, Frankrijk. We kennen haar van het programma B&B Vol Liefde 2024, maar wat weten we nog meer van deze spraakmakende vrouw?

Over Anja Verheij

Volledige naam
Anja Verheij
Leeftijd
70 (in 2024)
Geboorteplaats
Arnhem
Huidige woonplaats
Biches
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Anja komt uit Arnhem, maar zo'n twintig jaar geleden vertrok ze naar Frankrijk om haar droom achterna te gaan: het runnen van een gezellige bed & breakfast in Frankrijk. Voor haar gevoel had ze in Nederland niet de gelegenheid om zo buiten te kunnen wonen. Althans, dat was financieel niet haalbaar en in Frankrijk wel. Ze opende daarom met veel enthousiasme de deuren van haar eerste bed & breadfast met vijf kamers. Uiteindelijk verhuisde ze naar een rustiger dorpje genaamd Biches. Hier runt ze een B&B met twee gastenkamers.

Anja houdt van het ongekunstelde Franse plattelandsleven, de rust en ruimte, de schitterende sterrenhemels, de prachtige zonsondergangen. Een leven dat ze graag deelt met haar gasten en het liefst ook met een partner. Die zoekt ze nu tijdens B&B Vol Liefde 2024. Anja heeft geen kinderen.

Jeugd

Anja Verheij werd geboren in Arnhem. Over de jeugd van Anja is niet veel bekend. Wel weten we dat ze in 2001 verhuisde naar Frankrijk, het land van haar voorouders.

Carrière

Anja verhuisde in 2001 naar Frankrijk, het land van haar voorouders. Ruim 10 jaar heeft zij een grote, goedlopende chambres d’hôtes gehad in het zuidwesten van Frankrijk. Omdar Anja op zoek was naar een nieuwe uitdaging, gooide zij in 2014 opnieuw het roer om en is zij neergestreken in de Nièvre in Bourgondië. Het was voor haar liefde op het eerste gezicht toen ze het charmante Biches ontdekte.

Vermogen Anja Verheij

Over het vermogen van Anja is niks bekend. Wel weten we wat het kost om een nachtje te slapen bij haar in de bed & breakfast. Het verblijft telt twee gastenkamers: Pistache en Brique, met ieder een eigen zithoek en badkamer. Voor twee personen leg je 73 euro per nacht neer voor de Brique. Als je langer blijft, betaal je 68 euro per nacht. Als je alleen komt, betaal je 63 euro voor één nacht en 58 euro voor meerdere nachten.

Ook verzorgt Anja een gastendiner, bestaande uit een driegangendiner. Voor een diner met verse producten uit Anja haar moestuin en vlees van de lokale koeien betaal je 23 euro per persoon. Het verblijf heeft veel goede reviews, dus zo te zien lopen de zaken goed.

Instagram Anja Verheij

Bekend van

B&B Vol Liefde

Anja kennen we van het derde seizoen B&B Vol Liefde.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Anja Verheij

Wat is de achternaam van Anja van B&B Vol Liefde?

De achternaam van Anja uit B&B Vol Liefde is Verheij.

Heeft Anja Verheij uit B&B Vol Liefde kinderen?

Nee, Anja heeft geen kinderen.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (0)