Arno van Wilpe: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zita

Arno van Wilpe, een naam die voor de zomer van 2024 nog niet zo bekend was. Sinds het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde 2024 kennen we wél een Arno, maar wie is deze man eigenlijk?

Over Arno van Wilpe

Volledige naam
Arno van Wilpe
Leeftijd
48 jaar (in 2024)
Geboorteplaats
onbekend
Huidige woonplaats
Payzac, Frankrijk
Relatiestatus
aan het daten 

Achtergrondinformatie

Arno van Wilpe is opgegroeid in het oosten van het land. Ondanks zijn agrarische opleiding, werkte hij op kantoor. Later ging hij toch zijn droom achterna en kocht een klein boerderijtje in Payzac in Frankrijk. Hij verhuurt hier een gastenkamer en hij bouwt hier drie gites. Arno is namelijk een echt buitenmens en een handige klusser. Hier woont hij met zijn twee honden Louise en Lucas. Omdat hij toch nog een partner mist daar in Frankrijk, meldde hij zich aan als B&B-eigenaar voor B&B Vol Liefde 2024.

Arno heeft een aantal lange relaties gehad. Zijn eerste relatie was met een vrouw en daarna heeft hij drie relaties met een man gehad. Na zijn laatste relatie was hij ruim vijf jaar vrijgezel en daarom is hij op zoek naar een nieuwe liefde in B&B Vol Liefde.

Jeugd

Arno van Wilpe werd geboren in het oosten van het land. Hij ging naar school in Zwolle, namelijk naar het Deltion College. Nadat Arno zijn HAVO hier heeft afgerond, is hij een agrarische opleiding in Dronten gaan doen.

Carrière

Nadat Arno ook zijn agrarische opleiding afrondde, is hij gaan werkten als assistent manager bij Regifarm B.V. in Nieuwleusen. Na twee jaar rolde hij door naar Alliance Healthcare in Meppel, waar hij vier jaar als hoofd expeditie werkte. Hierna werkte hij zo'n zeven jaar bij FlexGlass B.V. als hoofd bedrijfsburo in Oosterwolde.

Na deze jaren voor een baas te hebben gewerkt, werd Arno eigenaar van een onafhankelijk bedrijf: AWI-glas. Hier ontwikkelde hij maatgerichte glasoplossingen en toepassingen gericht op eindgebruiker. Interieurglas, badkamer en keukentoepassingen in hardglas. Realiseren van het totale concept tm eindmontage. Hier richtte hij zich zo'n tien jaar op, maar tijdens deze jaren werkte hij ook parttime als service planner coordinator bij Medipoint. Hier was zijn werk het dagelijks coordineren van de leverings - en ophaalopdrachten en aansturen en inplannen service- en leveringsroutes in noord en midden nederland.

Ook was hij in deze jaren eigenaar van het bedrijf bluebird Gifts and Living. Dit is een winkel en webshop in woonaccessoires en cadeaus/geschenken met een shop in shop concept in Duiven. Hierbij hoorde het continu presenteren van een eigentijds veranderend assortiment om de klant te bedienen van artikelen die feilloos in de laatste modetrends passen.

Vermogen Arno van Wilpe

Over het vermogen van Arno is niks bekend.

Instagram Arno van Wilpe

Bekend van

B&B Vol Liefde

Arno van Wilpe kun je kennen van B&B Vol Liefde 2024.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Arno van Wilpe

Wat is de achternaam van Arno van B&B Vol Liefde?

De achternaam van Arno uit B&B Vol Liefde 2024 is Wilpe.

Wat is de woonplaats van Arno van Wilp uit B&B Vol Liefde?

Arno woont op dit moment in Payzac, in de Dordogne in Frankrijk. Arno komt uit het ooste van Nederland, maar waar hij is geboren, is niet bekend.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)