B&B Vol Liefde-Arno en Walter genieten samen van Franse gezelligheid: 'Feestje!'

Media door Alyssa

Dit jaar is Arno in Frankrijk helemaal op dreef met zijn zoektocht naar de ware in B&B Vol Liefde. Hoewel hij net Emil de deur heeft gewezen, lijkt er toch een klein vonkje te zijn met Niels. En ze hebben zelfs al stiekem gekust in de bosjes tijdens het golfen. How cute is that?! Maar wacht even, komt de omgeving bij Arno je bekend voor? Dat kan, want hij woont letterlijk op een steenworp afstand van Tantra-Walter.

Arno en Walter zijn buren én vrienden

Arno en Walter wonen maar twintig minuutjes rijden van elkaar vandaan en zijn dikke vrienden geworden. Ze vieren graag feestjes bij Walter, waarbij ook Walters nieuwe vriendin Annalinde aanwezig is. Talk about squad goals. Op Instagram deelt Walter nu een groepsfoto van zichzelf, Arno en zijn vriendin Annalinde. "Feestje!!!", schrijft Walter bij de foto. Maar wie heeft die foto eigenlijk gemaakt? Could it be... Arno's nieuwe liefde misschien?

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Arno zocht steun bij Walter 

De makers van B&B Vol Liefde plukken trouwens graag hun kandidaten uit Frankrijk. Het blijkt nu dus dat de deelnemers dan ook steun bij elkaar zoeken. Arno schakelde Walter zelfs in toen hij hoorde dat hij geselecteerd was voor het programma. Gotta love those supportive vibes. "Ik was benieuwd of-ie in het echt zo is als dat-ie op tv werd neergezet", zei Arno eerder over Walter. En guess what? De twee hadden meteen een klik, waardoor er een echte bromance ontstond.

Tantra-Walter begrijpt bijnaam niet

Trouwens, wist je dat Walter zijn bijnaam 'tantra-walter' niet begrijpt? De B&B-eigenaar heeft naar eigen zeggen namelijk nog nooit een tantra retreat gegeven. In een interview met De Trending Show vertelt hij dat niet alles in B&B Vol Liefde niet zo over de top is als het lijkt. “Mensen worden geframed en er wordt veel nadruk gelegd op bepaalde dingen", zegt hij. Walter legt uit dat er soms wel tien uur per dag gefilmd wordt, maar dat de kijker maar een klein deel ziet. Bij Walter waren het zijn danspasjes en tantra-verhalen die in het Franse Le Domaine Vert in de spotlight stonden. Maar guess what? Walter heeft nog nooit een tantra retreat gegeven... “Er ontstaan dingen - vooral in de media - na de uitzendingen die niet helemaal kloppen. Ze knippen eruit wat interessant is om te zien.” Op de vraag of hij dingen anders zou hebben gedaan, antwoordt hij: “Achteraf had ik er wel rekening mee kunnen houden dat deelnemers zo geframed worden.” Maar hij kan er ook om lachen: “Het was leuk.”

Deelnemers B&B Vol Liefde kritisch over montage

Walter is niet de enige die zich heeft uitgesproken over hoe B&B Vol Liefde de beelden in elkaar knipt en plakt. Ook Tamara, die naar Hua Hin afreisde om daar Martijn te leren kennen, maakte al eerder gehakt van het programma.

Lees ook: Omg! Krijgt Malgosia van B&B Vol Liefde een eigen reality serie?