Dit zijn The Real Housewives of Amsterdam voor het nieuwe seizoen in 2024

Media door Anne-Fleur

Wie fan is van 'The Real Housewives Of' series kan vast ook enorm genieten van de Nederlandse versie hiervan. Deze housewives wonen natuurlijk allemaal in Amsterdam en laten maar wat graag hun glamoreuze en ietwat messy lives zien. Er komt een nieuw seizoen aan (yay) en déze vrouwen zullen we in deze reeks gaan volgen. Lees gauw verder.

The Real Housewives of Amsterdam 2024

Het is misschien een tikje ordinair en sommige dingen beschouwen we als tenenkrommend, maar stiekem hebben we ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. We noemen het ook wel onze guilty pleasure noemen. Helaas moeten we nog wel even wachten voordat we deze nieuwe reeks kunnen zien. De exacte releasedatum is namelijk nog niet bekend. Wel weten we dat het seizoen eind dit jaar uitkomt. Maar wie gaan we dit jaar eigenlijk volgen? Krijgen we nog nieuwe gezichten te zien?

Wie zien we terug?

Ten eerste gaan we dit seizoen wel wat bekende gezichten zien. Cherry-Ann, Djamila, Kimmylien, Maria én Tamara blijven nog een seizoen bij de serie! Tamara had het blijkbaar zo erg naar haar zin dat ze nog wel een keertje op de voet gevolgd wilde worden. Van Susanna Klibansky en Hella Huizinga moeten we helaas afscheid nemen. Deze twee vrouwen wilden níet meer meedoen. Dat zorgde er natuurlijk voor dat de groep aangevuld moest worden met twee nieuwe housewives. Nou, die zijn gevonden hoor!

Deborah Luiendijk

Een van de nieuwe gezichten is Deborah Luiendijk (38). Deborah is een heuse Rotterdammer en eigenaar van een online winkel. Met haar liefde Vince woont ze in Amsterdam. De twee kregen afgelopen oktober een zoontje die de naam Dallas heeft gekregen. Deborah laat weten dat ze niet bang is om haar eigen mening duidelijk te maken. Zo heeft ze haar 'hart op de tong' en 'is ze niet voor de poes'.  "In Amsterdam vind ik de vrouwen vrij arrogant en dan denk ik: doe maar rustig meid, je betaalt m'n huur niet". Gezellig!

Angela van den Brink

De andere nieuwe huisvrouw is Angela van den Brink (37). Angela is geboren in Amsterdam en is werkzaam als kunstenares. Met haar man Tijmen is ze al negentien jaar samen en hebben ze vier kinderen. "Ik hou van mijn APK'tje. Dat betekent: botox, fillers, tanden bleken en kleding kopen. Ik ga regelmatig naar Amsterdam Oud-Zuid voor verschillende beautybehandelingen", vertelt Angela over haar leven. Het schijnt dat Angela de andere housewives al kent. Dat belooft wat in dit nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam.

Lees ook: Hella Huizinga zet punt achter avontuur in The Real Housewives of Amsterdam