Hilarisch! Deze TikTokker doet de B&B Vol Liefde-eigenaren perfect na

Media door Zita

Het derde seizoen vna B&B Vol Liefde loopt alweer bijna ten einde (sad smileys). Ondanks dat het seizoen bijna ten einde loopt, zien de meningen, imitaties en recaps van de afleveringen nog massaal voorbijkomen. Zo ook op TikTok, waar deze TikTokker perfecte imitaties heeft van de B&B-eigenaren. Dit wil je zien!

Imitatie B&B Vol Liefde-eigenaren

Ieder jaar wachten we weer met smart op de hilarische imitaties van de deelnemers van B&B Vol Liefde. Het leuke aan deze imitaties namelijk ook nog dat ze vaak spot on zijn. Zo ook de imitaties van Thomas Schotanus. Hij deelt op TikTok een aantal imitaties van de B&B-eigenaren en wij liggen he-le-maal dubbel.

Lees ook: Dit is wanneer de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien is

Robert Jan, Anja, Albert en Thijz

Als je naar B&B Vol Liefde kijkt, heb je misschien wel gezien dat sommige deelnemers er meer uitspringen dan de anderen. Zo heeft Thomas een perfecte imitatie van Robert Jan met zijn ‘hallo hallo, ladies! Koffie?’. Ook doet hij Anja perfect na met haar ietwat trage stem en iedere zin die ze eindigt met ‘oke’. Ook van Albert en Thijz heeft hij een perfecte imitatie. Doe je ogen dicht, en je hoort het verschil niet. Beschouw het zelf hieronder (de tekst gaat door onder de video).

@thomasschotanus

Lees ook: Dit zijn de nieuwe deelnemers van Winter Vol Liefde 2025

Martin Morero?

Thomas heeft niet alleen een perfecte imitatie van de B&B-eigenaren, ook een andere (oude) bekende doet hij één op één na, namelijk Martin Morero. Met deze imitatie ging Thomas dan ook als eerste viral op TikTok en wij begrijpen wel waarom. Hij zou namelijk zo de broer van Martin Morero kunnen zijn met deze imitatie.

De tekst gaat door onder de video.

@thomasschotanus

Henry van Loon

Niet alleen TikTokker Thomas doet perfecfte imitaties van de deelnemers van B&B-Vol Liefde. Ook Henry van Loon doet weer mee aan de imitaties. Zo deed hij een hilarische imitatie van Rik, die op bezoek kwam bij Mirjam in Zuid-Afrika. Het Nieuw-Zeelandse accent is spot on en zijn babbels over muziek zijn ook niet te missen. Ook deed hij een perfecte imitatie van Albert na met de iconische bad-scene. Inclusief details zoals de scheerschuim op het gezicht van Albert wat hij vergeten was om weg te poetsen. Aanschouw het zelf:

Meer op Instagram

Lees ook: Zien! B&B Vol Liefde-Iris en Jan zitten samen op terras in Nederland