Dit is wanneer de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien is

Media door Maj

We stellen het met alle liefde zo lang mogelijk uit, maar het zit er (sad face) toch echt aan te komen: de reünie van B&B Vol Liefde 2024. Het belooft een spraakmakende aflevering te worden, waarin we ontdekken welke koppels bij elkaar zijn en bij wie inmiddels de wegen zijn gescheiden. Ben je ook zo benieuwd welke datum je in je agenda moet blokken om voor de buis te kruipen? Dit is wanneer de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien is.

Op deze datum is de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien

Helaas komen aan alle leuke dingen een eind, zo ook aan B&B vol liefde. No worries we hebben nog een aantal afleveringen te gaan, maar over een aantal dagen is het liefdesavontuur van de B&B-eigenaren toch echt voorbij. Gelukkig is er zoals elk jaar een reünie te zien, waarbij duidelijk wordt welke koppels nog samen zijn en hoe alles verder is met de eigenaren en kandidaten. Samen met presentator Art Rooijakkers wordt er teruggekeken op het seizoen. Maar wanneer is de reünie van B&B Vol Liefde 2024 eigenlijk te zien? Zet het maar met hoofdletters in je agenda, want op donderdag 12 september om 20:25 is de laatste aflevering van onze favoriete serie van het moment te zien. We staan er dan wel niet om te springen, maar nieuwsgierig naar alle uitkomsten zijn we zeker. Voor nu nog even genieten van alle drama, liefde en ongemakkelijke momenten die zich afspelen bij de B&B-eigenaren, want nu we weten wanneer het seizoen eindigt gaan we natuurlijk extra genieten van de aankomende afleveringen. Enjoy!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Els onthult hartverscheurend verlies: ‘Verloor mijn moeder en man binnen 5 dagen’

De grote vraag

De grote vraag tijdens de reünie is natuurlijk: zijn de B&B-koppels nog samen? We staan te springen om de uitkomst en gunnen iedereen een geweldige nieuwe liefde. Zou Robert Jan de liefde hebben gevonden? Of duikt er wellicht een bekende op? En hoe gaat het met Mike en zijn Noor? We zien het allemaal op donderdag 12 september.

Extra lang genieten van B&B Vol Liefde

We kunnen in tegenstelling tot de vorige seizoenen extra lang genieten van B&B Vol Liefde, want het seizoen gaat twee weken langer door dan normaal. Zo kunnen we dit seizoen van 9 weken B&B genieten, waar dat in vorige seizoenen om 7 weken ging. Wat een cadeautje! Hoe denk jij dat het gaat eindigen in de liefde voor de B&B-eigenaren?