Dit zijn de nieuwe deelnemers van Winter Vol Liefde 2025

Media door Zita

We zijn nog maar net aan het afronden met ons favoriete liefdesprogramma van deze zomer, maar voor we het weten begint de winter weer. Daar hoort natuurlijk ook een liefdesprogramma bij: Winter Vol Liefde. We hebben goed nieuws voor je, want de nieuwe kandidaten van dit programma zijn nu bekend. Laat de Winter Vol Liefde maar komen!

Deelnemers Winter Vol Liefde

Het nieuwe seizoen Winter Vol Liefde is het tweede seizoen van deze winterse editie. Vorig jaar waagden verschillende B&B- en hoteleigenaren zich aan dit grote liefdesavontuur. Niet iedereen slaagde erin om de liefde te vinden, maar sommigen ook wel, zoals Saul en Amy Rose, die nu zelfs een kindje op komst hebben. Hoe cute! Maar wie zijn de nieuwe deelnemers van dit programma? Je ziet het hieronder:

De tekst gaat verder onder de post: 

Meer op Instagram

Elsje (49)

Als je Elsje ziet en je bent een trouwe Winter Vol Liefde kijker, dan komt ze je misschien wel bekend voor. Elsje deed namelijk vorig seizoen mee. Ze was toen namelijk liefdeslogee bij Guido in Zweden. Helaas sloeg de vonk tussen hen niet over. Zelf heeft Elsje ook een Lodge in Zweden (Hammerstrand) en er komen bij haar nu single mannen op bezoek. Wie weet zit er dit keer wél iemand voor haar tussen.

Ruben (37)

Sinds 2018 geeft de energieke en sociale Ruben skiles in het Oostenrijkse dorpje Mauterndorf. Hier woont hij permanent en hij zoekt een leuke, energieke en slimme vrouw die hier met hem een toekomst wil opbouwen in de sneeuw. Ook wil Ruber graag een gezinnetje. Wie weet vindt hij tijdens dit avontuur wel de liefde!

Claudia (52)

De roots van Claudia liggen in Wendling Bei Haag in Oostenrijk. Sinds twee jaar is ze weer teruggekeerd naar deze roots en heeft ze haar ouderlijk huis verbouwt tot een kleurrijke B&B. Claudie zoekt een intelligente, levenslustige en zelfstandige Nederlandse mand die met haar op deze plek het leven wil delen.

Klaas (52)

Nog een deelnemer uit Oostenrijk, namelijk de zorgzame Klaas. Hij is vader van drie kinderen en verhuurt in Weissenbach am Lech twee vakantiewoningen in een grote, oude boerenwoning. Klaas werkt ook als timmerman en speelt af en toe als berggids. Hij zoekt een warme, sportieve en empathische vrouw.

Monique (61)

We reizen even door naar Zwitserland, want hier woont Monique in Arzier. Monique is druk met de start van haar B&B en werkt als projectmanager. Ze reist veel naar plekken als Azië en Afrika, maar is erg flexibel. Monique zoekt een Nederlandse mand die loyaal en sportief is én van reizen houdt.

Robin (49)

In het Zweedse plaatsje Unnaryd in Zweden woont Robin. Hij woont hier nu een jaar in een ruimte woning waar hij regelmatig klust en zijn eigen meubels ontwikkelt. Voor hem is een vrouw met een hoog knuffelgehalte erg belangrijk, die samen met hem het Zweedse leven wil omarmen.

Hans (73)

Als iemand Noorwegen goed kent, is het Hans wel, want hij woont hier al ruim vijftig jaar. In Ås heeft Hans een grote woning en klust hier graag. Hij geniet nog steeds, na al die jaren in Noorwegen, van de Hollandse nuchterheid. Dat is dan ook precis wat hij zoekt in een vrouw.

Andre (27)

Tenslotte, maar zeker niet minder, is Andre de jongste deelnemer van dit seizoen. Andre woont al bijna zijn hele leven in Andorra. Hij is chef-kok in een familiehotel en is op oek naar een spontane Nederlandse vrouw. Hij vindt het belangrijk dat ze écht een familiemens is en het geen probleem vindt om haar handen uit de mouwen te steken. We zullen zien of die vrouw langskomt tijdens dit seizoen van Winter Vol Liefde.