Zien! B&B Vol Liefde-Iris en Jan zitten samen op terras in Nederland

Media door Alyssa

Oh no! Het einde van B&B Vol Liefde komt steeds dichterbij. We kunnen ons haast niet voorstellen hoe ons leven eruitziet zonder het dagelijkse drama en de zoektocht naar ware liefde van de B&B-eigenaren. Maar eerlijk is eerlijk, we zijn stiekem ook super benieuwd wie uiteindelijk de liefde heeft gevonden. Terwijl we aftellen naar de grote ontknoping én de spannende reünie-aflevering, heeft een oplettende kijker al een wel heel juicy ontdekking gedaan: twee deelnemers zijn samen gespot op een terras!

B&B Vol Liefde-Iris gespot met Yannis

Eén van de sterren van dit seizoen is natuurlijk Iris, die haar droompaleis in het zonnige Griekenland runt. Iedereen lijkt ervan overtuigd dat Peter, met zijn soepele moves, het hart van Iris heeft veroverd. Maar guess what? Iris is in Nederland gespot, niet met Peter, maar met een andere deelnemer. Wie zou het zijn? Drumroll please... het is niemand minder dan Jan, of zoals we hem nu allemaal kennen: Yannis! Hoe cute is dat?

Is de vonk echt overgeslagen? 

De twee zijn samen gespot op een gezellig terrasje in Nederland, en de vibes zijn real. Een oplettende kijker heeft het stelletje gefilmd en de video gedeeld op TikTok. Iris gaf eerder al aan dat ze een tijdje in Nederland zou zijn, en het lijkt erop dat ze van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om Jan op te zoeken. Is dit een teken dat hun avontuur in B&B Vol Liefde succesvol is geëindigd? We hopen het natuurlijk, want het lijkt erop dat de vonk tussen hen is overgeslagen. Of het nu echte liefde is of gewoon een hele goede vriendschap, we vinden het geweldig om te zien dat Iris en Jan het zo leuk hebben samen.

De tekst gaat verder onder de TikTok. 

@lisa.sonneveldx

B&B Vol Liefde-Iris smelt voor Peter zijn losse heupjes

Hoewel Iris en Jan het op dit moment gezellig hebben, zien we in B&B Vol Liefde nog steeds dat Peter Iris helemaal inpakt met zijn charmes. Iris lijkt als een blok voor hem te vallen, maar er is iets dat niet helemaal lekker zit. We brachten al eerder het nieuws dat Peter in mei dit jaar nog met ene Gretha te zien was in het programma Bed & Breakfast. Hmm, suspicious much? Peter ontkent via Facebook dat hij een relatie met Gretha had en beweert in weekblad Story dat ze slechts een "platonische relatie" hebben. "Gretha is een goede vriendin, ik ken haar al twintig jaar." Yeah right, alsof we dat geloven na die zoenscène op bed in Bed & Breakfast. Toch blijft Peter volhouden dat er niks aan de hand is. Hij zegt zelfs dat hij zijn Griekse avontuur gelijk met Gretha besproken heeft.

Cryptische waarschuwing

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, deelde Peter ook nog een mysterieuze waarschuwing op Facebook: "Ik zal wat kritische noten over het programma en de mensen die daarbij betrokken zijn gaan kraken. Alles komt naar buiten." Wat hij hiermee bedoelt? Geen idee, maar het klinkt wel als dikke tea die eraan zit te komen!

Lees ook: Zo zag B&B Vol Liefde’s Malgosia eruit in haar jongere jaren