Wow! Peter dreigt met B&B Vol Liefde expose: ‘Alles komt naar buiten’

Media door Alyssa

Eerst was het Malgosia die de boel flink opschudde na haar deelname aan B&B Vol Liefde. Nadat ze in het programma verscheen, kwam er juicy gossip naar buiten: ze heeft niet alleen in de gevangenis gezeten, maar naast haar dochter blijkt ze ook nog een verzwegen zoon te hebben. Drama alert! En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt Peter nu ook voor de nodige ophef. Na het gedoe over zijn wel-of-niet vrouw Gretha, doet hij nu een dreigende uitspraak in de richting van RTL.

B&B Vol Liefde-Iris smelt voor Peter zijn losse heupjes

In B&B Vol Liefde zien we hoe Peter momenteel Iris in Griekenland helemaal inpakt met zijn charmes. Iris lijkt als een blok voor hem te vallen, maar er is iets dat niet helemaal lekker zit. We brachten al eerder het nieuws dat Peter in mei dit jaar nog met ene Gretha te zien was in het programma Bed & Breakfast. Hmm, suspicious much? Peter ontkent dat hij een relatie met Gretha had en beweert in weekblad Story dat ze slechts een "platonische relatie" hebben."Gretha is een goede vriendin, ik ken haar al twintig jaar." Yeah right, alsof we dat geloven na die zoenscène op bed in Bed & Breakfast. Toch blijft Peter volhouden dat er niks aan de hand is. Hij zegt zelfs dat hij zijn Griekse avontuur gelijk met Gretha besproken heeft.

Cryptische waarschuwing

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, komt Peter nu dus ook nog met een mysterieuze waarschuwing: "Ik zal wat kritische noten over het programma en de mensen die daarbij betrokken zijn gaan kraken. Alles komt naar buiten." Wat hij hiermee bedoelt? Geen idee, maar het klinkt wel als dikke tea die eraan zit te komen!

Mediastop 

Peter is overigens niet de eerste die de mediastop van RTL aan zijn laars lapt! Ook Malgosia dropte eerder al een cryptisch berichtje over haar vertrek uit B&B Vol Liefde en ze gooide er zelfs een mysterieuze hint over Joyce bij. En dan hebben we Charlotte, die als tweede bij Mike in de Costa Brava op bezoek kwam. Ze liet per ongeluk vallen dat geen van de dames uiteindelijk met de surfdude eindigen. Oops! Herinneren jullie je René nog? De goochelaar die in Griekenland op bezoek kwam? Nou, hij verklapte gewoon tijdens het programma dat hij in Nederland al een nieuwe vriendin had gevonden. En volgens hem was zij veel beter dan Iris, want zijn nieuwe vlam gaf hem ten minste wél te eten. Au! En dan is er nog Joyce, die misschien al een tipje van de sluier heeft opgelicht over hoe het afloopt tussen haar en Albert. Geen wonder dat RTL heeft besloten om alle deelnemers voorlopig een spreekverbod op te leggen.

Lees ook: Walter laat van zich horen na RTL maatregel rondom B&B Vol Liefde-rel