B&B Vol Liefde-Malgosia laat cryptisch bericht achter: 'Daarom ging ik weg!'

Media door Alyssa

Malgosia is momenteel de enige kandidaat van B&B Vol Liefde die de stoute schoenen aantrekt en toch met de media praat. Why? Nou, RTL heeft een mediaverbod opgelegd aan de deelnemers van dit seizoen van B&B Vol Liefde, niemand mag dus met de pers praten. Deze regel is bedacht omdat er nu steeds spoilers naar buiten lekken. Maar Malgosia? Die heeft daar maling aan en laat allerlei cryptische berichten over Albert achter.

Van lustige avontuur tot meer dan dat

Na haar exit hintte Malgosia al eerder op het wilde avontuur dat ze met Albert in Spanje had. Afgelopen maandagavond bevestigde de kasteelheer het avontuur zelf op een bijzondere manier. 'Af, sjaak', gierde hij terwijl hij naar zijn geslachtsdeel wees. En hoewel Albert het voorval vooral lust noemt, was het voor Malgosia meer dan dat.

Podcast-onthullingen: B&B Vol Liefde in scène gezet?

Patrick Martens en Eline de Ruig hebben samen een podcast waarin ze de afleveringen van B&B Vol Liefde bespreken en natuurlijk wordt ook dit moment niet overgeslagen. Om het nog mooier te maken, vertelt Eline in Shownieuws dat ze een nogal opvallende onthulling van Malgosia hebben ontvangen. "Ik zei tegen Patrick: Volgens mij was dit allemaal in scène gezet en wist Joyce allang dat de twee samen de lakens hadden gedeeld. Daarop reageerde Malgosia met cryptische omschrijvingen."

Malgosia's cryptische reacties

De podcast is ook te bekijken op YouTube en daar liet Malgosia verschillende reacties achter. Zo schrijft ze: "6 uur lang op de bank en te... daarom ging ik weg!" Wat ze hiermee precies bedoelt, is dus niet helemaal duidelijk. Ook schrijft ze: "Joyce speelt om hem te redden, dat is de afspraak".

Wat wil Malgosia zeggen?

Hoewel het eerst even gissen was wat Malgosia nu precies wil zeggen, denkt Eline nu: "Waarmee ze doelt dat die opnames in scène zijn gezet. Dat Albert vertelt aan Joyce dat hij met Malgosia het bed heeft gedeeld [...] Het gaat van links naar rechts en dit is ook zo moeilijk voor RTL en de producenten."

Verleden van Malgosia

Eerder schreven we dat Malgosia een verleden heeft wat niet aangekaart werd tijdens de uitzendingen van B&B. Zo is namelijk boven water gekomen dat Malgosia tien maanden heeft vastgezeten in de Nederlandse gevangenis. Oei! En ze zou dus vast hebben gezeten wegens drugshandel. Malgosia maakte namelijk deel uit van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde. Oh oh Malgosia...

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind