Juicy: B&B Vol Liefde-Peter geeft uitleg over zijn vrouw

Media door Alyssa

Op dit moment zijn we allemaal getuigen van hoe Peter langzaam maar zeker B&B-houdster Iris inpakt en daarmee Jan het nakijken geeft. Iris lijkt in B&B Vol Liefde helemaal betoverd door Peter, zijn coole dansmoves én dat staartje. Maar, wait for it... Een tijdje terug werd bekend dat Peter in mei nog gezellig met zijn vrouw op tv te zien was. Hierdoor barstte het online van de roddels over hun breakup. Hoe lang zijn die twee eigenlijk al uit elkaar, of beter nog: zijn ze wel echt gescheiden? Peter heeft nu eindelijk via Facebook laten weten hoe het echt zit.

'Peter had geen relatie met Gretha'

In het Omroep MAX programma Bed & Breakfast volgen we stelletjes die samen een B&B runnen. Dus ja, het is super logisch dat iedereen denkt dat de vrouw met wie Peter in het programma te zien is, ook echt zijn vrouw is. En het feit dat Peter en Gretha samenwonen, maakt dat alleen maar geloofwaardiger. Maar, plot twist! Volgens Peter klopt dit verhaal dus helemaal niet.

Gretha is een 'gewone vriendin'

Peter werd overspoeld met vragen over Gretha, dus hij besloot om het allemaal uit te leggen op Facebook. Hij begint met vertellen dat Gretha, de vrouw met wie hij in het programma te zien was, een gewone vriendin is. "Gretha is een zeer goede vriendin van mij. We kennen elkaar vanaf 2010, ze kwam toen dansen bij mij in de dansschool. Nu nog is Gretha mijn BFF", schrijft hij. Maar let op: Peter benadrukt dat ze geen stelletje waren. Vanaf augustus 2023 woont Gretha niet meer op het schip met Peter, maar in Terneuzen. En trouwens, ze runnen ook niet meer samen de B&B. Dus, mystery solved?

What's next voor Peter en Gretha?

Oké, dus Peter en Gretha ze zijn geen lovers, maar Peter en Gretha zijn vandaag de dag nog steeds close. Ze hebben zelfs plannen om samen danslessen te gaan geven vanaf september. Hoe cool is dat?! Helaas kan Peter niet meer vertellen dan dit, want we moeten de uitkomst van B&B Vol Liefde nog even afwachten voordat hij meer mag delen.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Plot twist: B&B Vol Liefde-Albert ging niet naar kids tijdens exit