Plot twist: B&B Vol Liefde-Albert ging niet naar kids tijdens exit

Media door Alyssa

Het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang en één van de meest spraakmakende figuren is zonder twijfel Albert. Deze kasteelheer heeft niet alleen een voorliefde voor tinnen soldaatjes (die je absoluut geen poppetjes mag noemen), maar zorgde ook voor opschudding door plotseling de opnames te verlaten. En dat terwijl kandidate Sandra net voor zijn deur stond! Maar waarom verliet Albert het programma nu eigenlijk écht?

Plotselinge exit: waar was Albert echt?

Albert beweerde de opnames te verlaten om even twee dagen bij zijn kinderen te zijn, maar nu blijkt dat dit niet de waarheid is geweest. In RTL Boulevard deelt Aran Bade de speculaties over het vertrek van Albert. "Er gaan geruchten dat hij gewoon met Joyce mee is gegaan, omdat die weg moest voor haar mammie. Hij is een pappie, hè, misschien wilde hij gewoon haar pappie zijn."

Mag je zomaar weg als B&B-houder?

Maar is het eigenlijk wel toegestaan dat de B&B-houders de opnames zomaar mogen verlaten? Volgens Aran Bade niet: "Sandra heeft die hele vlucht genomen en alles in haar hoofd al tien keer doorgedacht en dan zegt-ie: 'Nou, ik ga ervandoor!' Ik denk dat de makers wel echt even boos waren of in ieder geval wel dachten: hoe gaan we dit doen?" Als je het ons vraagt klinkt het wel logisch wat Aran schetst. Het programma staat namelijk alleen toe dat deelnemers vertrekken als er echt iets ergs is gebeurd. Dus waarom mocht Albert dan zomaar weg om zogenaamd bij zijn kinderen te zijn?

Geruchten over wangedrag tijdens B&B Vol Liefde

Volgens De Telegraaf is er meer met Albert aan de hand. Zo gaan er verhalen rond dat Albert zich behoorlijk heeft misdragen tegenover de filmcrew tijdens de opnames van B&B Vol Liefde. In de podcast van de krant vertelt Bernoster: "Ik heb gehoord dat Albert zich niet alleen maar met alle vrouwen misdraagt, maar dat ze ook tijdens opnames het regelmatig stil hebben moeten leggen, omdat hij zo'n tiran is. Dat heb ik uit meerdere bronnen gehoord." Wat zou Albert dan doen? Nou, hierover vertelt Bernoster het volgende: "Achter productie mensen aanrennen, dat mensen van de crew huilen bij hem. Dat soort dingen". Bernoster denkt een verklaring te hebben voor Alberts gedrag: "Hij duldt misschien geen tegenspraak. Hij is heer en meester en het mannetje. Hij is de man op de apenrots."

Lees ook: Alice uit B&B Vol Liefde heeft contact met Albert: 'Ben pas nog in zijn huis geweest'