Alice uit B&B Vol Liefde heeft contact met Albert: 'Ben pas nog in zijn huis geweest'

Media door Alyssa

We hebben allemaal het moment gezien waarop Alice B&B Vol Liefde verliet omdat ze die speciale klik met kasteelheer Albert niet voelde. Maar nu het hele seizoen op televisie is en Alice alles heeft teruggezien, heeft ze haar gedachten eens op een rijtje gezet. In een leuk gesprek met RTL Boulevard deelt ze openhartig hoe ze nu over haar avontuur en haar vertrek denkt en wat ze eigenlijk van Albert vindt.

Tijd om B&B Vol Liefde te verlaten

"Ik vond het tijd om te gaan, en ik ben blij dat ik die beslissing heb genomen. Hoe ik het heb verwoord, was precies hoe ik het voelde," vertelt Alice over haar vertrek. Ondanks haar beslissing, had ze op het moment zelf nog haar twijfels of het wel de juiste keuze was. "Ik had zo graag gewild dat het een echte match zou zijn. Albert en ik delen veel passies en hebben veel gemeenschappelijke interesses. Maar op emotioneel vlak waren we echt geen match. Soms kun je het nog zo graag willen, maar als het niet is, dan is het niet zo", legt ze uit. Na het terugkijken van alle afleveringen werd het Alice steeds duidelijker dat zij en Albert echt geen stel konden worden. "Nu weet ik het helemaal zeker: we zijn echt geen match", zegt ze lachend.

Bezoek in Nederland

Maar geen zorgen, Alice en Albert zijn nog steeds bevriend. "Ik ben recent nog bij zijn nieuwe huis in Nederland geweest. Ik heb hem daar wat styling tips gegeven, wat ons tijdens mijn verblijf ook verbond. We delen een liefde voor mooie dingen en spullen", vertelt Alice.

Vriendschap voor altijd

En al was er geen romantische klik, zien de twee elkaar nog steeds. "We appen nog regelmatig en ik beschouw hem als een leuke vriend die ik erbij heb gekregen", zegt Alice. Ze maakt ook duidelijk dat haar beeld van Albert niet is veranderd. "Ik ken hem al dertig jaar als 'Ab'. Mijn kinderen bezoeken hem jaarlijks. Binnen onze familie gaat het over 'Ab', niet over Albert. Ik kende hem voor het programma niet goed en heb hem nu beter leren kennen, maar hij blijft 'Ab' voor mij."

Albert <3 Joyce

Het lijkt er op alsof Albert met zijn 'puppy' Joyce zal gaan eindigen. Joyce leek dit namelijk al te verklappen in een Instagram-post. Trouwens, het is niet alleen Joyce die stiekem naar een vervolg met Albert hint. Zelfs RTL gooit al wat sprankeltjes weg in de montage! In een shot zien we twee mensen die wel héél veel op Joyce en Albert lijken, gezellig knuffelend en zoenend op wat lijkt op een vliegveld. Er moet dus wel meer in de lucht hangen voor dit duo.

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind