Drama alert! Rob Goossens dropt een bommetje over B&B Vol Liefde-Albert

Media door Alyssa

Albert uit B&B Vol Liefde is absoluut een van de meest besproken deelnemers dit seizoen. De kasteelheer, bekend om zijn liefde voor tinnen soldaatjes, heeft zijn hart nu echt verloren aan zijn "puppy" Joyce. Maar het is niet alleen zijn zoektocht naar de liefde die de tongen losmaakt. In de BLVD Podcast met Luuk Ikink doet Rob Goossens een pikante onthulling over Albert die iedereen in shock achterlaat.

Rob zijn theorie 

Rob houdt zich niet in als het gaat om de kasteelheer uit Spanje. Hij suggereert zelfs dat Albert misschien wel een alcoholist is. Wait, what?! "Dat kun je natuurlijk eigenlijk niet zeggen", voegt Rob eraan toe, maar hij spreekt zijn vermoedens toch uit.

'Albert is alcoholist' 

Luuk Ikink en Rob Goossens bespreken samen het gedrag van Albert in de show en zijn het erover eens dat hij soms behoorlijk lomp overkomt. "Hij duwt bijna die vrouw in de auto als ze weg moet", merkt Luuk op. Rob voegt er nog wat spice aan toe: "Ik denk dat Albert alcoholist is. Dat kun je eigenlijk niet zeggen, dus dit wordt een smaadzaak. Maar als je ziet... Albert heeft volgens mij een paar keer aan het ontbijt met een grote zwarte zonnebril op gezeten."

Gedragsverandering 

Rob gaat verder: "Toen dacht ik: Die moet wat verbergen. En je ziet in zijn gedrag ook, naarmate de dag vordert, hoe later het wordt, hoe onaardiger hij wordt." Of deze theorie klopt, weten we natuurlijk niet, maar het zorgt zeker voor wat juicy gossip over Albert!

Plotselinge exit B&B Vol Liefde: waar was Albert echt?

Er wordt overigens ook flink gespeculeerd over Albert's plotselinge vertrek tijdens de opnames. Hij gaf aan dat hij twee dagen pauze zou nemen om zijn kinderen te bezoeken, maar niet iedereen is overtuigd van die reden... In RTL Boulevard deelde Aran Bade de speculaties over het vertrek van Albert. "Er gaan geruchten dat hij gewoon met Joyce mee is gegaan, omdat die weg moest voor haar mammie. Hij is een pappie, hè, misschien wilde hij gewoon haar pappie zijn."

Mag je zomaar weg als B&B-houder?

Maar is het eigenlijk wel toegestaan dat de B&B-houders de opnames zomaar mogen verlaten? Volgens Aran Bade niet: "Sandra heeft die hele vlucht genomen en alles in haar hoofd al tien keer doorgedacht en dan zegt-ie: 'Nou, ik ga ervandoor!' Ik denk dat de makers wel echt even boos waren of in ieder geval wel dachten: hoe gaan we dit doen?" Als je het ons vraagt klinkt het wel logisch wat Aran schetst. Het programma staat namelijk alleen toe dat deelnemers vertrekken als er echt iets ergs is gebeurd. Dus waarom mocht Albert dan zomaar weg om zogenaamd bij zijn kinderen te zijn?

Lees ook: Alice uit B&B Vol Liefde heeft contact met Albert: 'Ben pas nog in zijn huis geweest'