Tom Cruise zijn bizarre relatie met kinderen

Media door Juliët

Tom Cruise, je weet wel die beroemde Hollywood-acteur, staat niet alleen bekend om zijn iconische rollen in films, maar ook om zijn betrokkenheid bij Scientology. Cruise heeft een hechte band met zijn geadopteerde kinderen, maar met zijn jongste dochter is de relatie een stuk meer gespannen. Hoe zit dit precies?

Tom Cruise zijn bizarre relatie met kinderen

Tom Cruise adopteerde zijn kinderen Isabella en Connor samen met zijn toenmalige echtgenote, Nicole Kidman. Dit was tijdens hun huwelijk in de jaren '90. Na een scheiding in 2001 kozen de kinderen ervoor om bij hun vader in Los Angeles te blijven. Zij zijn opgevoed binnen de Church of Scientology. Dit blijkt een controversiële religie te zijn die een centrale rol lijkt te spelen in zijn persoonlijke leven. Isabella en Conor zijn uitgegroeid tot prominente leden van de kerk en blijven hun vader ondersteunen. Isabella is kunstenaar en modeontwerpster, terwijl Conor trouw blijft aan de kerk en buiten de schijnwerpers een leven leidt.

Dochter Suri

Cruise's relatie met zijn jongste dochter Suri verstoord sinds de scheiding met Katie Homes in 2012. Volgens bronnen zou Tom zijn dochter al meer dan 10 jaar niet zien. De actrice Katie holmes nam na de scheiding de volledige voogdij over Suri om haar uit de invloedsfeer van Scientology te houden. Suri bleef hierdoor grotendeels buiten het leven van haar vader. In 2016 kwamen er allerlei berichten naar buiten dat Tom Cruise zich aan een strikte Scientology-regel hield die hem verbood om contact te hebben met 'ongelovigen'. In zijn geval was dat dan ook zijn eigen dochter. Sommige beweerden dat Cruise deze regels had kunnen omzeilen, maar hij had ervoor gekozen om dit niet te doen.

Naamsverandering

Nu Suri 18 is, heeft ze haar achternaam veranderd van 'Cruise' naar 'Noelle' als eerbetoon aan haar moeder. Suri staat op het punt om te verhuizen naar de Carnegie Mellon University in Pittsburgh, waar ze een nieuw hoofdstuk zal beginnen, zonder ook maar enige invloed van haar vader. Een nieuwe omgeving en nieuwe mensen. Tijd voor een nieuw begin. Voor Suri lijkt haar vader een volslagen vreemde te zijn geworden. De relatie tussen deze twee is helaas beschadigd. Wat denken jullie, zou de band tussen Suri en haar vader ooit nog weer worden zoals het was?

Olympische spelen

Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen heeft Tom een epische stunt uitgevoerd. Hij dook van het dak van het Stade de France als abseiler. Benieuwd hoe dit eraan toeging?