Oh! B&B Vol Liefde-Albert blijkt nog getrouwd met zijn ex

Media door Zita

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is helaas alweer ten einde en daar huilen we stiekem elke dag nog een beetje om. Net als voorgaande keren zagen we ook dit jaar weer bijzondere deelnemers tijdens de afleveringen. Denk aan Malgosia die op bezoek was bij Albert in Spanje. Maar wat blijkt nu, Albert is nog steeds getrouwd met zijn ex. Huh?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Albert en Joyce eerlijk over relatie: "Het is allemaal niet makkelijk"

Albert is getrouwd

De mensen die zich aanmelden al B&B eigenaar aan B&B Vol Liefde, zijn op zoek naar een nieuwe liefdespartner. De B&B-eigenaren hebben dus geen partner meer en zijn ook niet getrouwd, maar bij Albert zit dat toch wat anders. Hij blijkt namelijk nog steeds getrouwd te zijn. Wat?! Deelneemster Malgosia wist hiervan en vertelt erover aan De Telegraaf.

Albert en Malgosia

Als de verslaggeefster aan Malgosia vraagt of zij wist dat Albert nog getrouwd is, zegt ze: “Ik weet veel meer. Staat dat er echt?” waarop de verslaggeefster zegt: “ja, hij is nog getrouwd en zit in een vechtscheiding.” “Klopt”, zegt Malgosia. Oh oh.. De vechtscheiding is nog niet rond, maar is wel aan de gang. Dat was voor Malgosia dus geen probleem. Wel geeft ze aan dat ze het niet snapt dat Albert ‘strijd’ met de moeder van zijn kinderen, omdat een moeder altijd heilig is volgens haar.

B&B-eigenaar Malgosia

Waar de een geen genoeg kon krijgen van Malgosia, is de ander blij dat ze niet meer op tv te zien is. Als iemand er nog niet klaar mee is, is dat Malgosia zelf wel. Zij wil zich namelijk opgeven als B&B-houdster voor de volgende editie. Dit meldde ze in RTL Boulevard. “Ik zou het nog een keer doen. Ik heb me eigenlijk aangemeld als B&B-eigenaar. Maar dat is niet doorgegaan, omdat er te veel verhalen over mij kwamen,” vertelt ze.

Criminele verleden

Eerder schreven we dat Malgosia vast heeft gezeten in de gevangenis. Dat wist de redactie van B&B Vol Liefde niet tijdens de casting, waardoor ze gewoon mee kon doen aan het programma. Inmiddels is haar criminele verleden verjaard en vertelt ze dat ze met gemak weer door de screening heen komt. “Ik zou ook heel graag als eigenaar meedoen aan B&B Vol Liefde vanuit Polen. Dat gevoel wanneer al die mannen komen en ik ze opwacht… Dat lijkt me een heerlijk machtig gevoel, haha!” Wie weet zien we Malgosia dus wel terug in een nieuw seizoen.