B&B Vol Liefde-Albert en Joyce eerlijk over relatie: "Het is allemaal niet makkelijk"

Media door Alyssa

Eindelijk was het zover: de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde! Dat betekent geen mysterieuze boodschappen meer van de kandidaten op Instagram, maar gewoon lekker showen met je lover. Maar dat geheim houden bleek voor iedereen een behoorlijke klus, vooral voor Albert en Joyce. Zij vertelden voor de camera's van RTL hoe ze hiermee hebben geworsteld.

"Het was niet makkelijk"

Na de reünie-aflevering werden de deelnemers meteen voor de leeuwen gegooid voor de camera's van RTL. Albert vertelde daar dat het geheimhouden van zijn relatie met Joyce echt een struggle was: "Heel erg moeilijk, je mag nergens gezien worden. Het is allemaal niet makkelijk. Maar we hadden een goed voorbeeld van Paul en Debbie die we heel goed kennen. Die hebben hetzelfde meegemaakt. Dus je kunt het met ze delen en dat is de helft van het leed."

Vermomming nodig in Nederland

In Spanje konden Albert en Joyce gewoon lekker rondbanjeren zonder herkend te worden, maar in Nederland was het een ander verhaal. Joyce moest goed vermomd langs bij Alberts stulpje. En dat ging een keer bijna mis: "We waren een keer in de Bijenkorf, gelukkig hebben ze ons niet doorgehad. Toen hebben we ons lesje geleerd. Ja, we waren op de vlucht. Wegwezen hier!" Joyce vult nog aan: "Ja, het was echt wel moeilijk en vermomd."

Lees ook: B&B Vol Liefde-Joyce laat hilarische vermommingen zien

Plannen voor de toekomst

Maar hoe zien de tortelduifjes hun toekomst samen? Heel simpel: gewoon lekker leuke dingen doen samen, zoals genieten van de zon op mooie vakantiebestemmingen. Albert wil ook quality time met zijn kinderen. Maar ze benadrukken allebei dat ze ook hun eigen leven blijven leiden. Joyce vult dit opnieuw mooi aan: "We hebben nog wel gewoon een beetje onze eigen ruimte nodig. Dat is belangrijk, dat hebben we allebei nodig."

Andere B&B Vol Liefde-koppels

Helaas zijn er dit seizoen niet veel echte koppels ontstaan. Naast Albert en Joyce zijn alleen RJ en Suzanne nog samen en wat zijn zij cute samen! Het werd niks tussen: De besluiteloze Mike en Noor. Anja en Peter, want hij stelde haar toch te weinig vragen... Iris en Jan, die overigens wel BFFs zijn geworden. Arno en Niels en de pijn in Niels zijn ogen zei genoeg. Sad! Maar goed, we gunnen iedereen het allerbeste en hopen stiekem op nog veel meer liefde in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! En natuurlijk wachten we geduldig af want het kan zijn dat er naast Malgosia en Peter nog een hoop nieuwe kruisbestuiving liefdes ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'