B&B Vol Liefde-Albert heeft nog een bekende BFF

Media door Alyssa

Oké, even eerlijk: wie is er niet helemaal into B&B Vol Liefde op dit moment? En laten we het vooral even over Albert hebben. De kasteelheer zorgt voor bijzondere televisie samen met zijn liefje Joyce en dan hebben we het nog niet eens over zijn bizarre verzameling aan tinnen soldaatjes. Maar wist je dat Albert, a.k.a. Ap voor zijn BFF's, niet de enige uit zijn squad was die meedeed aan B&B Vol Liefde?

Niet alleen Debbie ging Albert voor 

Natuurlijk wisten we al dat Albert dikke vriendjes is met Debbie de Jong. Nu blijkt dat ook Marco, die meedeed aan Winter Vol Liefde, al jaren tight is met de casanova. Albert vertelt in gesprek met Veronica Superguide over zijn bromance met Marco. "Hij komt al vijftien jaar bij mij in het hotel." En wat blijkt? Marco was zó onder de indruk van Albert zijn stekkie in Spanje, dat hij het gewoon heeft nagebouwd in zijn eigen hotel in Noorwegen. Talk about #friendshipgoals. "Zijn kamers lijken precies op mijn kamers, hij heeft het gewoon nagebouwd. Van de gebruikte kleren tot de structuur van de stoffen: alles is hetzelfde."

Tips van Marco voor Albert

Maar even serieus, zo'n reality-avontuur is niet niks. Gelukkig kreeg Albert ook wat solid advice van zijn vriend Marco voordat hij aan B&B Vol Liefde begon. "Hij heeft me veel verteld hoe het eraan toe gaat. Het zijn natuurlijk allemaal een beetje paradijsvogels", waarmee Albert doelt op de mensen die meedoen aan het programma.

Albert is helemaal team B&B Vol Liefde

En wat vindt Albert zelf van zijn avontuur tot nu toe? In een ander gesprek met Veronica Superguide vertelt de kasteelheer dat hij super hyped is over de makers van het programma. "Het programma is echt klasse", aldus Albert. Ook over het productieteam is hij mega enthousiast. "Als er momenten waren dat het wat minder ging, trokken ze me er altijd doorheen. Echt hele lieve mensen zijn het.” Hij gaf toen ook aan dat het toffe aan het programma is dat je veel over jezelf gaat nadenken. Voor het productieteam heeft hij dan ook alleen maar lof.

Plotselinge exit B&B Vol Liefde

Er wordt overigens flink gespeculeerd over Albert zijn plotselinge vertrek tijdens de opnames. Hij gaf aan dat hij twee dagen pauze zou nemen om zijn kinderen te bezoeken, maar niet iedereen is overtuigd van die reden... In RTL Boulevard deelde Aran Bade de speculaties over het vertrek van Albert. "Er gaan geruchten dat hij gewoon met Joyce mee is gegaan, omdat die weg moest voor haar mammie. Hij is een pappie, hè, misschien wilde hij gewoon haar pappie zijn." Oei, zou dit kloppen?

Lees ook: Alice uit B&B Vol Liefde heeft contact met Albert: 'Ben pas nog in zijn huis geweest'