Juicy! Sylvia Geersen onthult reden van breuk met kapitein Joris

Media door Alyssa

Weet je nog, toen we allemaal aan de buis gekluisterd zaten om Sylvia Geersen haar avontuur in De Bachelorette te volgen? Sylvia werd smoorverliefd op haar kapitein Joris en de liefde was wederzijds. Cute! Helaas bleek hun liefde geen lang leven beschoren. Tot nu toe bleef de reden van de breuk geheim, maar in een openhartig interview met RTL Boulevard doet Sylvia Geersen nu toch voorzichtig een boekje open.

Reden van de relatiebreuk

Hoewel Sylvia en Joris ontzettend verliefd waren, bleken hun toekomstplannen te verschillen... Toch kunnen Syl en haar kapitein gelukkig nog goed met elkaar door een deur. "Joris en ik zijn heel goede vrienden en we vinden het alle twee erg jammer. We hadden het echt leuk samen. Onze relatie had echt heel erg leuk kunnen zijn, we zijn niet uit elkaar gegaan omdat we geen gevoelens voor elkaar hebben." Maar wat was dan het breekpunt tussen de lovebirds? Nou, dit blijkt door een gevoelig onderwerp te komen. Sylvia legt uit: "Ik wilde een kindje. Joris die was daar niet aan toe en dat varen vond hij heel belangrijk. En dat is ook wel belangrijk natuurlijk. Maar op een gegeven moment zat ik thuis, hij was alleen maar aan het varen." Helaas bleek dit een te groot obstakel voor de twee. Au! Pijnlijk.

Kinderen en een huwelijk

En daar bleef het niet bij. Sylvia had nog veel meer toekomstplannen met haar kapitein: "Het liefst was ik natuurlijk met hem gaan trouwen en kindjes". Toch gunt ze Joris het allerbeste, al moet ze eerlijk bekennen: "Ik houd wel van die jongen en ik bedoel, ik gun hem echt alles. Maar ik hoef hem echt niet te zien met een andere meid. Dan word ik jaloers, maar dat heeft hij ook met mij".

Sylvia Geersen opnieuw vrijgezel

Nu Geersen geen kapitein op zich thuis heeft zitten wachten, heeft ze de zomer als vrijgezel meegemaakt. En hoe was die zomer als échte single lady? "Ik moet je zeggen: ik ben wel lekker bijgekomen", bekent ze lachend. Maar een nieuwe liefde vinden, blijkt nog niet zo makkelijk. "Ik moet een klik met iemand hebben. Ik moet diegene tegenkomen ergens, gezellig en lachen." Hoewel ze de voorkeur geeft aan iemand in het echt ontmoeten, zit Sylvia ook op datingapp Raya. Maar dat bevalt niet echt. "Dan ben ik er alweer klaar mee." Maar wie weet wat de toekomst nog brengt voor onze Bachelorette... Wij duimen in ieder geval voor een happy end!

Lees ook: Heftig: Sylvia Geersen en Erica Meiland hebben openhartig gesprek over overleden zussen