Zoveel krijgt Lily Collins betaald voor haar rol in Emily in Paris

Celebs door Maj

Emily in Paris seizoen 4 staat al een tijdje op Netflix en wat had de serie weer een verrassende wending. Met scènes als Emily die op de piste gered werd door een Italiaanse hunk, het tripje naar Rome en (spoiler) niet te vergeten de semi break-up met Gabriel. Lily Collins, of te wel hoofdrolspeelster Emily in de serie, heeft het dit seizoen dan ook weer gerockt. Maar wat zou Lily nou precies betaald krijgen voor haar rol in Emily in Paris? Wij zetten het voor je op een rij.

Zoveel krijgt Lily Collins betaald voor Emily in Paris

Dat Lily een mooi bedrag uitbetaald krijgt is niet zo gek, aangezien Emily in Paris een mega succesvolle serie is op Netflix. In de eerste maand dat de serie te zien was, zaten maar liefst 58 miljoen mensen voor de buis. Zoals Alfie zou zeggen: 'not bad, Cooper'.

Maar nu de grote vraag: hoeveel krijgt Lily Collins dan precies betaald voor haar rol in Emily in Paris? Netflix deelt geen exact salaris, maar na enig onderzoek door Cosmopolitan US wordt er een schatting gedaan van ongeveer 265.500 euro per aflevering. Yes je leest het goed, per aflevering. Zo omgerekend gaat het per seizoen om 2.65 miljoen euro en per minuut om 8.833 euro. Dit salaris is gebaseerd op bedragen van acteurs, waarvan bekend is wat ze verdienen. Zo kreeg Jean Page 50.000 dollar per aflevering geboden voor een gastrol in seizoen 2 van Bridgerton, wat hij uiteindelijk heeft afgewezen. Ook betaalt Netflix zo 250.000 dollar per aflevering aan bijrolspelers voor de serie Stranger Things en ontvangen de hoofdrolspelers hier 350.000 dollar. Een goed bedrag kunnen we wel stellen.

Lees ook: Deze fantheorie voorspelt de snelle komst van het twaalfde Taylor Swift album

Vermogen Lilly Cillons

Lily Collins is niet alleen actrice in de serie, want daarnaast is ze ook producer van Emily in Paris. Hier zal dus zeker nog een mooi bedrag bovenop komen. Verder was ze ook als actrice te zien in Extremely Wicked, The Blind Side, Shockingly Evil and Vile en The Mortal Instruments: City of Bones en Love en heeft ze nog een succesvolle modellencarrière achter de rug. Daarnaast is ze dochter van de multimiljonair en zanger Phil Collins die over een vermogen van 265 miljoen beschikt. Zo schat Celebrity Net Worth dat het vermogen van Lily op ongeveer 25 miljoen euro ligt. That's not bad!

Lees ook: Lucas Bravo van Emily in Paris zoekt een huis in Amsterdam

Bron: Cosmopolitan US, Celebrity Net Worth Beeld: Ernesto Ruscio/Getty Images