Goed nieuws: Lucas Bravo van Emily in Paris zoekt een huis in Amsterdam

Celebs door Maj

The moment you've all been waiting for: Lucas Bravo van de serie Emily in Paris is op zoek naar een huis in Amsterdam. De Fransman is dol op onze eigen hoofdstad en zal hier maar al te graag zijn tijd doorbrengen. Ons geluk kan niet op en die van menig Emily in Paris fan ook niet.

Lucas Bravo is groot fan van Amsterdam

Lucas Bravo is groot fan van Amsterdam, zo laat hij weten in een gesprek met ANP. Hij ziet zijn toekomst dan ook zeker voor zich in onze mooie hoofdstad. Zo vertelt hij: "Ik ben hier al wel vijftig keer geweest. Het is mijn favoriete stad. Vroeger kwam ik hier om de verkeerde redenen, maar inmiddels ben ik echt verliefd op de stad." Wanneer die vertelt over Amsterdam, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. "Ik hou van de architectuur, de mensen. Ik heb het gevoel dat iedereen hier een artiest is: het eten, de bruggen, de grachten. Het voelt als thuis." Goed nieuws voor alle fans, want het is geen vakantiehuis waar Lucas Bravo naar op zoek is, maar een woonhuis. Zo geeft hij als reactie: "Sterker nog: ik ben op zoek naar een huis om hier te gaan wonen. Nee, geen extra huis, echt een woonhuis.” Hope to welcome you soon, Lucas!

Lees ook: Yes! De voorbereidingen voor de derde Mamma Mia!- film zijn begonnen

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Emily in Amsterdam

Zal Emily dan niet alleen in Parijs verschijnen, maar ook in Amsterdam? Lucas Bravo heeft bij het brein achter Emily in Paris, Darren Star, aangegeven dat hij het geweldig zou vinden als zijn personage 'Gabriel' een keer een bezoekje brengt aan Amsterdam. Daarnaast geeft hij ook aan dat hij het heel mooi zou vinden als zijn restaurant in Parijs omgetoverd wordt tot een vegetarisch restaurant. "Ik bedoel, we hebben zo’n groot bereik, dat moeten we gebruiken." Lucas is zelf ook vegetarisch, maar weet alleen niet of zijn wensen helemaal haalbaar zijn voor de Franse keuken. We laten ons verrassen voor part two van de serie!

Lees ook: Emily in Paris bekritiseerd door het naspelen van deze scène uit de serie Bridgerton

Deel twee van Emily in Paris

Handen omhoog als je staat te springen om deel twee van de serie Emily in Paris! Op 12 september komt part two online en wij kunnen niet wachten om alle afleveringen te gaan bingen. Spoiler: deel twee speelt zich niet alleen af in Parijs, maar ook in het mooie Rome. Hoe romantisch?