Emily in Paris bekritiseerd door het naspelen van deze scène uit de serie Bridgerton

Media door Maj

Part one van seizoen 4 'Emily in Paris' is sinds 15 augustus 2024 te bingewatchen op Netflix. Fans gaan door het dolle heen, doordat er een nogal populaire scène uit de serie Bridgerton wordt nagebootst door de makers van Emily in Paris. Kijkers merken het meteen op en delen hun ervaringen op social media.

De iconische koetsscène

We kennen allemaal wel de welbekende koetsscène uit de serie Bridgerton, waarbij Penelope Featherington en Colin Bridgerton in een koets een romantisch moment beleven. Well, ook in Emily in Paris kwam een glimp uit deze scène voor. In de derde aflevering van seizoen 4 is namelijk te zien hoe Emily en Gabriel hun liefdesleven bezegelen in een koets nadat ze terugkomen van een gemaskerd bal. In deze scène zijn dan ook veel gelijkenissen te vinden met de iconische koetsscène uit Bridgerton. De producent van Emily in Paris reageert op de kritiek en zegt dat het een knipoog is naar de serie Bridgerton, waaraan ze een eigen draai hebben gegeven.

Lees ook: Jenna Ortega verloor deze rol aan Zendaya

Reacties van fans

Fans reageren massaal op de scène uit de serie Emily in Paris. We lezen reacties als: "I’m sorry. Are we watching Emily in Paris, or Bridgerton?? The ballroom, the shift from a full ballroom to just the two of them, the horse carriage. Who stole what from whom?" Een andere fan reageert met: "If I had a nickel for every time I saw someone make out in a carriage on Netflix this summer, I’d have two nickels. Which isn’t a lot, but it’s weird that it happened twice!" Er zijn ook kijkers die zich positief uitspreken over de scène: "Emily and Gabriel being part of our fandom Polin carriage scene you will always be famous."

Lees ook: Katy Perry zweert bij dit product van partner Orlando Bloom       

Op deze datum komt part two van Emily in Paris online

Ondanks de ontvangen kritiek door het naspelen van de welbekende Bridgerton scène, kijken we natuurlijk allemaal uit naar part two van Emily in Paris. Maar vanaf wanneer kunnen we eigenlijk het tweede deel op Netflix gaan bingewatchen? Noteer allemaal in je agenda, want op 12 september 2024 komt part two van Emily in Paris online. Pak de popcorn er maar vast bij, want dit wordt een seizoen om nooit te vergeten. Alvast in de stemming komen? Bekijk de trailer van het tweede deel hier.

Meer op Instagram