Yes! De voorbereidingen voor de derde Mamma Mia!- film zijn begonnen

Media door Maj

Mamma MiaHere We Go Again... De voorbereidingen voor de derde Mamma Mia! film zijn alweer in volle gang, yes! Na maandenlang speculeren over een derde deel, is het nu toch echt zo ver. Er zijn signs dat er nog een film aankomt en daar zijn wij als Mamma Mia! fans natuurlijk héél blij mee. Hier vind je alle ins and outs over wat we tot nu toe weten over Mamma Mia! deel drie.

De voorbereidingen voor de derde Mamma Mia!-film

Eerder lazen we al over geruchten die rondgingen over een derde Mamma Mia!-film en gelukkig zijn alle rumours uitgekomen, want de voorbereidingen zijn begonnen. Zo duurde het precies tien jaar, voordat na de originele Mamma Mia!-film deel twee uitkwam. Volgens een interview met Vogue heeft het tweede deel van de film veel losgemaakt bij de acteurs (en fans), want iedereen kreeg na het filmen van het tweede deel nog meer zin in het filmen van een derde deel. Zo gaf Amanda Seyfried (Sophie in de Mamma Mia!-film) aan dat ze een derde film gratis zou doen, omdat ze het zo graag wilt. Gelukkig is de droom van Amanda uitgekomen en kunnen we binnenkort genieten van een deel drie!

De cast van de film

Producent Judy Craymer heeft laten weten dat ze momenteel bezig is met de derde Mamma Mia!-film. Er moet nog wel een startdatum komen vanuit Universal Studios, maar Judy is al volop aan het speculeren over een goed plot voor de film. Ook Christine Baranski die Tanya speelt in de film liet weten dat het goed gaat met de voorbereidingen voor de derde Mamma Mia!-film. Zo zei ze: "We’ll all be on some fabulous Greek or Croatian island having a blast, I hope”. 

Verder zal de orginele cast terugkeren in de film, zoals Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper en natuurlijk Amanda Seyfried. Niet getreurd, want Donna gespeeld door Meryl Streeps die aan het einde van deel twee stierf in de film, maakt een comeback in deel drie op een verrassende manier.

Lees ook: dit is wanneer de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien is

Releasedatum

Er is helaas nog geen releasedatum bekend, maar het is al een goed teken dat de voorbereidingen volgens de producers en acteurs in volle gang zijn. Er is wel een grote kans dat Mamma Mia! deel drie echt de laatste film wordt, doordat Judy in het interview met Vogue aangaf dat ze de personages wilt afsluiten. Maar wij zijn al mega blij met een deel drie. Dus zet die ABBA-muzieklijst maar op repeat, want Mamma Mia komt vermoedelijk terug!