Ex van Johnny de Mol haalt uit: “Ik kreeg zwijggeld aangeboden door familie De Mol’

Media door Zita

Onlangs kwam het nieuws boven water dat Johnny de Mol toch voor de rechter moet verschijnen wegens de beschuldigingen van zijn ex Shima Kaes. Shima klaagt Johnny namelijk aan wegens zware mishandeling en poging tot doodslag. In een interview met Story vertelt zij nog meer schokkend nieuws.

Shima Kaes over Johnny de Mol

Shima en Johnny hadden tussen 2014 en 2015 een relatie. Volgens Shima niet zo’n fijne relatie, want zij heeft nogal heftige beschuldigingen over Johnny. Zo was er volgens Shima sprake van zware mishandeling en zelfs poging tot doodslag. Heftig! Eerder was er nog onvoldoende bewijs, waardoor Johnny niet voor de rechter hoefde te verschijnen. Nu is er volgens de Spaanse rechter toch genoeg aanleiding waardoor Johnny voor de rechter moet verschijnen.

Foto’s van verwondingen

Volgens Shima waren de mishandelingen zo erg, dat ze eruit zag alsof ze had gerugbyd. “Er circuleerde foto’s waarop mijn gezicht bont en blauw was”, vertelt Shima. “Denk je dat ik na een zware mishandeling bewust mee ga doen aan een rugbywedstrijd om wat foto’s van mijn verwondingen te laten zien? Ik ben blij dat een vriend me heeft overtuigd om wat foto’s te maken.”

Zwijggeld familie De Mol

Volgens Shima bleef de onveilige situatie hier niet bij. Shima beweert namelijk dat ze hulp aangeboden kreeg van Els Verberk, de vrouw van John de Mol. Eerder schreven we al dat zij ook in de rechtszaal moet verschijnen, maar we wisten nog niet waarom. Shima vertelt nu dat de familie De Mol haar zwijggeld heeft aangeboden. “Er werd mij aangeboden om met hulp van de familie een nieuw leven te beginnen ver weg van Nederland, terwijl mijn verwondingen nog niet eens waren genezen. Ze wilden mij gewoon weg hebben, zodat ik geen gevaar meer kon zijn voor hun zoon.”

Deze aantijgingen ontkent de familie De Mol stellig. Toch blijft Shima bij haar verhaal. Volgens haar probeerde de familie de situatie snel en stil af te handelen, om hun zoon te beschermen.

Rechtszaak

Afgelopen zomer probeerde Shima de zaak te schikken voor 425 duizend euro. Ze vond dat ze recht heeft op compensatie voor de schade die ze heeft geleden door de handelingen van Johnny en zijn omgeving. Shima zegt dat ze geen kwaad koestert jegens Johnny, maar dat hij slachtoffer is van zijn opvoeding. “Nu de schikking is afgewezen, zal alles aan het licht komen.”

Shima Kaes heeft afgelopen zomer geprobeerd de zaak te schikken voor 425 duizend euro. Ze stelt dat dit een ‘keurig en legitiem schikkingsvoorstel’ was en dat ze recht heeft op compensatie voor de schade die ze heeft geleden door de handelingen van Johnny en zijn omgeving. ,,Ik koester geen wraak jegens Johnny,” benadrukt ze. ,,Hij is het slachtoffer van zijn opvoeding. Maar nu de schikking is afgewezen, zal alles aan het licht komen.”