Dit kost een nachtje weg in de blauwe B&B van Iris

Media door Juliët

Ken je Iris al van het liefdesprogramma B&B Vol Liefde? Zij is een van de B&B-eigenaren in het huidige seizoen. Een prachtig blauwkleurige villa aan de Griekse kust. Ze is klaar om een aantal single mannen hier te ontvangen. Zij mogen hier uiteraard gratis verblijven, maar hoeveel kost nou eigenlijk een overnachting in dit blauwe paradijs?

 

Zoveel kost een overnachting in de B&B in het Griekse paradijs 

Het verblijf van Iris ligt aan de Amvrakikos Golf in het plaatsje Sparto. Ze runt sinds 2017 Iris Villas aan het prachtige Nationaal Park aan de westkust van Griekenland. Iris is de eigenaresse (57) en heeft hier drie appartmenten gecreëerd. Elk met twee aparte slaapkamers, een uitgeruste keuken, een moderne badkamer en natuurlijk een gezellige woonkamer mag niet ontbreken. We hebben goed nieuws voor je, ieder appartement biedt namelijk een geweldig uitzicht op het water. Wat heerlijk! Genietoz! Eerst was de B&B een droom van Iris met haar ex-man, maar sinds 2021 staat ze er alleen voor. Niet zo gezellig, dus hoopt ze met B&B Vol Liefde een aardige en vooral grappige Nederlandse man te ontmoeten die samen met haar het Griekse avontuur aan wil gaan.

 

Hoeveel kost het? 

Als we Booking.com mogen geloven dat betaal je in september voor twee nachten een prijs van €237. Uiteindelijk zou dit betekenen dat je €118,50 per nacht betaald om te verblijven in Griekenland. Valt mee toch? Oh ja dit is wel even handig om te weten: De villa's zijn alleen geschikt voor mensen vanaf 16 jaar en ouder. Een heerlijke locatie voor een romantische uitje, een kleine groep vrienden of een honeymoon. Ben jij klaar om naar het Griekse paradijs te gaan? Wij wel!

 

Ontbijt

Misschien was het je opgevallen in het programma dat deelnemer René geen ontbijt kreeg tijdens zijn verblijf. Kijkers waren niet zo te spreken over de gastvrijheid van Iris. Toch ziet het ernaar uit dat het alleen bij de eerste mannelijke bezoekers zo was. De gasten van Iris zijn namelijk super enthousiast over het verblijf en het ontbijt. Ze vinden het een spectaculair uitzicht en ze vinden de hospitality heel fijn. Wees dus niet bang dat je wat te kort komt in Griekenland in het verblijf van Iris. Je kan met het gerust hard weggaan.

 

B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli negen weken lang, elke maandag tot en met onderdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien. Ook op Videoland is het programma te bekijken. Naast Iris doen er ook nog andere deelnemers mee, namelijk Albert, Anja, Thijz, Arno, Robert-Jan, Mirjam en Mike. Allemaal in een ander gedeelte in Europa. Benieuwd hoe het de B&B-eigenaren afgaat? Ga dan gauw kijken!