Say what?! Marco Borsato neemt een schokkend besluit

Media door Alyssa

Marco Borsato is al tijden out of the picture door die heftige beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. En nu komt iemand die close met Marco is met een schokkende onthulling. Volgens deze anonieme bron zou Marco klaar zijn met het leven in de spotlights. Say what?!

'Marco Borsato is een ongelukkige man'

De zanger zit momenteel natuurlijk in een lastig pakket. Hij wacht al maanden in spanning af tot zijn rechtszaak volgend jaar eindelijk plaatsvindt. Tot die tijd vermijdt hij de media als de pest en verschanst hij zich in zijn huis in Alkmaar. Af en toe laat zijn inner circle, zoals zijn kids of moeder Mary, iets los over hoe het met hem gaat. En nu is dat dus weer raak. Een anonieme bron vertelt aan weekblad Privé dat Marco totaal niet happy is. "Marco Borsato is een ongelukkige man geworden, die door alles waarvan hij wordt beschuldigd helemaal op zichzelf is teruggeworpen." Ai!

Bye bye, podium?

Maar daar blijft het niet bij. De bron laat ook weten dat Marco een mega beslissing heeft genomen. "Je ziet aan Marco heel duidelijk dat hij geen plezierig leven heeft. Hij is flink aangekomen en dat voor een ijdele man als Marco... De puf is er gewoon uit. Dat is ook de reden waarom voor hem is komen vast te staan dat hij, zelfs wanneer alle narigheid voorbij is, niet meer de bühne op wil." Whut?! Marco die nooit meer wil optreden? Dat is wel een drastische stap, hoor.

Financiële zorgen

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kwam weekblad Party ook nog met een bom drop: Marco zou in een paar jaar tijd miljoenen zijn kwijtgeraakt. Check dit: In 2019 had Marco nog een eigen vermogen van €8,9 miljoen. In 2023 is dat gedaald naar €5 miljoen. Een verlies van maar liefst €4 miljoen! In zijn andere bedrijf is het eigen vermogen in vier jaar tijd gekelderd van €900.000 naar €254.000. Auw, dat moet behoorlijk pijn doen in de portemonnee. No wonder dat Marco er flink doorheen zit.

Ontucht met minderjarige

De stilte rondom Marco Borsato heeft een ernstige reden. De zanger wordt namelijk vervolgd vanwege beschuldigingen van ontucht. In december 2021 deed een toen 22-jarige vrouw aangifte tegen hem. De vrouw beweert dat zij als minderjarige door de hitzanger is betast en deed aangifte wegens 'onzedelijke handelingen.'

Lees ook: Leontine heeft nog steeds vertrouwen in beschuldigde ex Marco Borsato: "we staan allemaal achter hem"