B&B Vol Liefde-Kia heeft een bekende BFF

Media door Alyssa

Oké, even eerlijk: wie is er niet helemaal into B&B Vol Liefde? Precies, niemand. En de laatste tijd lijkt de zon weer te schijnen in de Spaanse Costa Brava. Sinds Kia bij Mike over de vloer is lijkt het stukken beter te gaan met de eerst zo emotionele surfdude. Zeg nu eens eerlijk: samen kalfjes voeren, dat is toch gewoon relationshipgoals? Mike is overigens niet de enige die geniet van het gezelschap van Kia, ze heeft namelijk een wel heel bekende vriendin!

Bye bye Noor, hello Kia

Sinds het pijnlijke vertrek van Noor lijkt Mike na de komst van Kia ineens weer een stuk happier. De twee lijken het echt supergoed met elkaar te kunnen vinden en wij zitten hier met z'n allen te duimen of er niet meer inzit dan alleen friendship. *Insert eyes emoji*.

Kia's BFF Is Een Bekende Influencer

Maar wait, er is meer! Als je een beetje een Instagram-stalker bent (no shame, wij zijn dat ook), dan is Kia misschien wel een bekend gezicht voor je. Want raad eens? Ze is dikke vriendinnen met niemand minder dan... *tromgeroffel*... Sophie Milzink! Voor de mensen die nu denken Sophie wie? hebben we even een kleine uitleg: Sophie is al jaren een bekende YouTuber. Ze staat bekend om haar hilarische Achter Gesloten Deuren-video's waarin ze geen blad voor de mond neemt. Tegenwoordig host ze de podcast Vrouwmibo samen met Nina Warink en Iris Enthoven (ja, die van Expeditie Robinson). En laat B&B Vol Liefde nou nét vaak een hot topic zijn in die podcast, zeker nu Kia daar ook rondloopt. Coincidence? We think not.

De tekst gaat verder onder de TikTok-video.

@sophiemilzink

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Kia is overigens niet de enige die een bekende connectie heeft in dit seizoen van B&B Vol Liefde. Wist je bijvoorbeeld dat Charlotte, die eerder bij Mike op bezoek was, een beroemde broer heeft? En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze zelf ook al eerder op tv gestraald. Hallo, celebrity vibes. Maar dat is nog lang niet alles! Helena, die haar geluk wilde beproeven bij de stoere Thijz, heeft ook al eerder de televisie veroverd. Wie had dat gedacht? En dan is er nog Peter, die Iris helemaal verlegen maakt in het zonnige Griekenland. Spoiler alert: hij is ook al eens op tv geweest, en de juice is dat mensen denken dat zijn BFF misschien wel zijn vrouw is! Last but not leasthebben we nog de kleurrijke paradijsvogel Malgosia, die ook zeker geen onbekende is.

Lees ook: Juicy: B&B Vol Liefde-Peter geeft uitleg over zijn vrouw