Dit wordt de nieuwe liefde van Benedict Bridgerton

Media door Maya Luz

Het meest recente seizoen van Bridgerton zit nog vers in ons geheugen, maar het is nu alweer tijd om vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Netflix heeft bekend gemaakt dat het volgende seizoen zich zal focussen op Benedict Bridgerton. En nu weten we ook wie zijn grote liefde zal gaan spelen.

Lees ook: Er komt deze herfst een nieuw seizoen van Outer Banks! Dit weten we al

Bridgerton seizoen 4

Het derde seizoen van Bridgerton ligt nog maar net achter ons. Maar de fans zitten al klaar om weg te kunnen zwijmelen bij het verhaal van de volgende broer. Wie de boekenserie van Bridgerton heeft gelezen, weet dat Benedict in zijn boek verliefd wordt op een vrouw genaamd Sophie Beckett. In het boek, geschreven door Julia Quinn, staat Sophie ook wel bekend als 'the lady in silver'. Aan het einde van het derde seizoen werd er al gesproken over een gemaskerd bal. Dit is voor fans van de boeken waarschijnlijk een enorme hint geweest die duidelijk maakte dat Benedict de volgende Bridgerton is die de liefde zal vinden. Tijdens dit bal zal Benedict zijn grote liefde namelijk voor het eerst ontmoeten. Het ding is alleen, Sophie is geen vrouw van hoge stand. Dit belooft dus veel goeds voor het nieuwe seizoen van de Netflix-serie. Het jammere is alleen dat we er nog even op zullen moeten wachten. Er is nog geen release datum bekend voor het volgende seizoen.

Yerin Ha als Sophie Beckett

Maar nu komt natuurlijk het belangrijkste nieuws: wie wordt de actrice die de rol van Sophie gaat vertolken? De makers van de serie hebben het nog niet officieel bevestigd, maar de rol van Sophie zal gespeeld gaan worden door Yerin Ha. Deze Australische-Koreaanse actrice zal acteur Luke Thompson gaan vergezellen in het vierde seizoen van Bridgerton. Ze is 29 jaar en heeft al een aantal grote rollen op haar naam staan. Eerder speelde Ha in de serie Halo die werd gemaakt door regisseur Steven Spielberg. Daarnaast kan je haar kennen van de miniserie Bad Behaviour. Maar de grootste rol die de actrice op haar naam heeft staan is haar rol als de jonge versie van Kasha in Dune: Prophecy.

Met Herin die de rol van Sophie inneemt, voegt Shondaland meer diversiteit toe aan de serie. In eerdere seizoenen waren er al veel acteurs van kleur te zien die de rollen innamen van de love interests en vrienden van de Bridgertons. Herin Ya zal de eerste grote love interest worden met een Aziatische achtergrond.