Er komt deze herfst een nieuw seizoen van Outer Banks! Dit weten we al

Media door Maya Luz

Fans van Outerbanks opgelet! Netflix heeft aangekondigd dat we deze herfst kunnen gaan zitten voor een nieuw seizoen van de hitserie. Dit is alles dat we al weten over dit nieuwe seizoen.

Lees ook: Dit stel van Sex and the City had volgens de makers niet samen moeten eindigen

Seizoen vier van Outer Banks

Op 15 augustus maakte Netflix de fans van de serie Outer Banks erg blij. Op die dag dropte de streamingdienst namelijk een teaser trailer voor het nieuwe seizoen van de serie. In de teaser is de cast te zien in een reclamespotje voor Kildare County Surf Shop. Aan het einde van het spotje werd aangekondigd dat er een nieuw seizoen van Outerbanks zal verschijnen in de herfst van dit jaar. Een exacte datum is er nog niet gegeven.

De aankondiging voor de release van het nieuwe seizoen komt iets meer dan een jaar na de laatste Instagrampost van de cast waarin ze fans lieten weten dat ze klaar waren met het filmen van het nieuwste seizoen. “Alright, guys, we have officially wrapped season 4 of Outer Banks," vertelt acteur Chase Stokes in het filmpje.

Meer op Instagram

Waar zal het nieuwe seizoen over gaan?

In de seizoensfinale van seizoen 3, kwamen de Pogues terug in Kildare County als helden. Hiermee maakt de show een time jump van achttien maanden. Binnen de groep voelt het nu allemaal weer iets te normaal, maar dat duurt niet lang. De Pogues hebben namelijk hun volgende mysterie gevonden, namelijk die van piraat Blackbeard. “Blackbeard is part of Outer Banks lore, and so there’s just a lot of stuff we can work with out of that. It is going to be a part of it, but it’s not going to be a traditional Blackbeard-type tale, although we’re using elements of the mythology going forward,” vertelde co-creator Josh Pat aan The Hollywood Reporter na het einde van seizoen 3. “And as far as the time jump, we felt like we needed to get them out of school. The actors are a little older, and it was harder to keep them in high school. We just wanted to move them into a new phase in their lives and move them forward a little bit. The epilogue at the end of [episode] 10 was to set up those two things that we knew we wanted to do going forward.”

Verdere specifieke details over de verhaallijn van het vierde seizoen, zijn nog niet bekendgemaakt. De showrunners waren in eerste instantie van plan om de serie af te ronden na vijf seizoenen. Maar nu de serie opnieuw is vernieuwd, kunnen ze groter gaan denken.  “In season 17, we'll be on Mars,” grapte Jonas Pate. Dus wie weet kunnen we nog veel langer van deze serie genieten.