Oh! Deze acteurs hadden een hekel aan hun medespelers

Media door Juliët

Je hebt allemaal wel eens dat je met mensen moet werken waar je niet zo op zit te wachten. Ook acteurs maken dit mee. Ondanks het acteerwerk, kun ze niet met iedereen even goed opschieten. Sommigen draaien hier niet omheen, zij gaven aan welke medespeler ze verschikkelijk vonden.

Deze acteurs hadden een hekel aan hun medespelers

 

1. Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. liet in 2014 weten dat hij medespeler Kiefer Sutherland de meest onprofessionele gast ter wereld vond. Hij zou het zo recht in zijn gezicht willen zeggen. Freddie gaf in het interview met ABC News aan dat iedereen die met Kiefer gewerkt heeft dit zou zeggen. Freddie wilde daarna stoppen met de zaak en dit heeft die dus ook maar gedaan.

 

2. Diana Kruger

Diana vertelde in 2016 dat ze haar collega Peter O'Toole niet erg aardig was. Ze vond samenwerken niet heel fijn met hem. Hij is in middels overleden dus vond ze wel dat ze dit kon zeggen. Ze vond hem niet de meest aangename persoon.

 

3. Samantha Marie Ware

In 2020 reageerde Samantha op een tweet van haar Glee-collega Lea Michelle. Dit ging over de dood van George Floyd en de Black Lives Matter-beweging. Samantha was niet te spreken over Lea Michelle. Haar reactie luidde als volgt: ''LMAO weet je nog dat je mijn eerste televisieoptreden tot een levende hel maakte? Want dat zal ik je nooit vergeten. Ik geloof dat je iedereen hebt verteld dat als je de kans had je 'in mijn pruik zou schitteren!'. Onder andere traumatische microagressies die mij deed denken aan een carrière in Hollywood."

 

4. Casey Wilson

Casey Wilson zei in een aflevering uit 2023 van haar podcast Bitch Sesh dat ze haar collega Tim Allen (Santa Clause) een bitch vond om mee te werken. Ze gaf aan dat het meteen de slechtse ervaring was die ze ooit met een co-ster zou hebben gehad. Oeps!

 

5. Rebel Wilson

Dit jaar beweerde Rebel Wilson dat een klootzak-beroemdheid haar probeerde te bedreigen en dat diegene probeerde te voorkomen dat de pers over haar nieuwe boek zou schrijven. De klootzak bleek achteraf The Brothers Grimsby- collega Sacha Baron Cohen te zijn.

 

6. Lucy Liu

Lucy Liu vertelde in de podcast Asian Enough dat ze op de set van Charlie's Angels merkte dat haar collega Bil Murray beledigingen zat te uiten. Ze wilde niet in details treden, maar ze nam het voor haarzelf op tegen hem.

 

7. Neil Patrick Harris

Neil noemde collega Dustin Diamon een van de meest onaangename mensen in de showbusiness. Wat heeft hij misdaan?

 

8. Viola Davis

Volgens Viola zou collega Jared Leto (de Joker) haar een doos kogels hebben gegeven. Dit vond ze een beetje verontrustend. Ze werd er nerveus en bang van.

 

9. Tyrese Gibson

Tyrese vond tegenspeler James Franco maar een bijzondere speler. Hij zou nooit vrolijk zijn geweest. Wanneer ze in de ring moesten boksen, dan sloeg die gast voluit. Tyrese gaf dan aan dat hij rustig aan moest doen, maar hier deed James niks mee.

 

10. Alice Wetterlund

Alice kon niet zo goed opschieten in 2018 met medespeler TJ Miller. Ze vond hem een pestkop en een humeurig kreng. Ze vond dat iedereen op de set, hem hebben geholpen medeplichtig te zijn aan zijn onprofessionele gedrag.

 

11. Donald Glovers

Donald Glovers en Chevy Chase waren ook geen match. Donald gaf aan dat medespeler Chevy regelmatig progingen deed om racistische grappen te maken uit jalozie. Hij zag Chevy als iemand die tegen de tijd vocht. Hij vond hem bijna iets te menselijk.

 

12. Taapsee Pannu

In de radioshow No Filter Neha verscheen Taapsee in 2020. Ze gaf aan dat ze medespeler Jacqueline Fernandez een van de slechtste co-sterren vond. Ze had moeite om haar te evenaren. Daarnaast noemde ze collega Vicky Kaushal een van de slechtse collega's.

 

13. Julia Roberts

Julia Roberts zou Nick Holte compleet walgelijk hebben gevonden. Ze zei in 1993 aan de New York Times dat hij haar hiervoor zou gaan haten. Hij zou mensen afstoten.

 

14. Kim Cattral

Sexy and the City actrice Kim Cattral lag niet op een lijn met medespeler Sarah Jessica Parker. Ze vond dat Sarah Jessica aardiger had kunnen zijn. Wat haar probleem was, heeft ze geen idee van.